Şimdi Ara

adsl bagladım telefon hattım calışmıyor!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar böyle garipliklerde beni bulur işin içinden çıkamadım telekomu aradım telefona çıkan bayan zaten akşama evde ne pişireceğini düşünüyor öle olmasa bile birşey bilmiyor yok bağlayamamışınızdır ya da bozuktur gibi klasik çözümler sunuyor kafasına göre.telekom yetkilisi gelecek ama halaaaaa bekliyorum.

bu sorunu yaşayan ya da başına gelen yardım etsin.

sorun şu :

adsl modemimi sorunsuz kurdum.eve gelen telefon hattını splitter a dogru bi şekilde bağladım.splitter bağlantısında problem yok.ve hiç sorunsuz kullanıcı ismim ve parolam ile internete adsl ile girebiliorum.

fakat internette iken telefonumdan ses çıkmıo dışarıdan aranınca meşgul görünüo.ama ahizeyi kaldırayım ses yok.sorunum bu telefonu kullanamıorum.

aradan splitterı cıkarıp telefon hattımı direk modem takıorum yine baglantı var.(bu durumda zaten tel çalışmayacak biliyorum)

splitter a takılı iken çalışmayan ev telefonum splitterdan telefon kablosunu söküp telefon arkasına takmam ile çalışıo.

splitterı arkadaşımın evinde kendi modemim ile denedim hiçbir problem yok.

bu neden kaynaklanır sadece telekomdan sanırım

saygılar.....

• öncelikle adsl ve telefon hattı farklı şeydir tel.la konuşamasan bile adsl olması normal bi durumdur tıpkı tel.un olduğu zamanlar adsl bağlantın olmaması gibi normaldir. sorun telekomdan olurmu bence değildir çunku direkt olarak bağladığında bağlantı oluyor diyorsun splitter de sorun olmasın birde doğru yerlere takıyorsun değilmi.başka splitter varsa bi onda dene istersen. ama garip bi durum genede :))
  • spliiter başka bir evde denendi sorun yok.kendi evimde başka spliiter denedim sorun yok.su an tel hattı çalışıo ama ne zaman splitter a takıp nete bağlansam ev telefonu çalışmıo

bu arada splitter bağlantıları doğru.problem yok.

okadar bilgim var..evde paralel telefon hattı da yok.
  • alttaki linke bak bi. belki bişi vardır.

http://forum.donanimhaber.com/m_3485512/tm.htm
  • adsl hattı yeni bağlandığında ilk 4-5 saat telefon çalışmıyor
  • walla adsl bağlanalı 2 gun oldu hala çalışmıyor.şansıma haftasonu girdi araya telekoma bilgi verdim sözde gelecekler bakalım.kesinlikle onlardan kaynaklanan bir durum çünkü ne spliiter ne modem ne de evdeki telefon hattının bağlantısında bir problem var.

umarım biran önce gelirler...

bekliycem ve görücem.

teşekkürler
  • sorun splıterdan telefona giden kabloda labilir bence bir de onu değiş bence kabloda tel calısıyor splıtır calısıyor interrnet var sorun kabloda tabiiki bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.