Şimdi Ara

ADSL bağlanalı 4 gu oldu yesil ısık yanmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu telekom biz adsl yi actık diyeli 4 gun oldu ama yesil ısık ve kırmızı ısık(ready) surekli yanmıyor. Yanıp yanıp sonuyor. Ne yapmam gerekıyor. Bu yanmadan baglanabilirmiyim. modem cnet 4 port router 10.0.0.2 ye baglanırmı weya ayarlarını yapabilirmiyim?
    Simdiden Teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelopez -- 11 Aralık 2004, 23:04:10 >

• benım tahmınım
    modemın bozuk olabılır dostum cunku adsl modemı taktıgında kırmızı ısınıgın mutlaka yanması gerekır hat olmasa bıle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 11 Aralık 2004, 23:18:12 >
  • arkadaşım ayarları yapabilirmiyim demişssin,
    yapmadınmı ??

http://forum.donanimhaber.com/m_1296137/tm.htm

bu adreste arkadaşımız resimli anlatmış
    bak bak ayarla eğer yapmadıysan
  • Ayarlarını yaptıktan sonra da bağlanamıyorsan veya bağlan kesiliyorsa başka bir modem bul ve onu dene .

ek olarak Aynı hatta telefon bağlı ise splitter kullanırsan bağlantı kopmalarıda yaşamazsın.
  • Hizmetin verilmesi dert port bi dert bağlanabilmesi dert
  • valla modemini başka adsl bağlantısı olan makinede dene sorun yoksa şikayerini bildir 444lerle uğraşma direk abone olduun telekomu ara yada oraya bi şekilde ulaş bende bir sorun yok link gelmior de..bide adsl gelen hatta paralel telefon olmasın hikayesi var onada dikkat et .
  • Quik yanlıs anladın herhalde kırmızı ower ısığı yanıyor ama ustunde ready yazan ısık ta adsl ısığı ile beraber yanıp sonuyor modem cnet 4 port
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alosgs bu ayarları yaptırmıyor ki adam explorerde 10.0.0.2 yazıyorum hatta son rakamı da değiştirdim yinede olmuyor about blank sayfası geliyor hep...
    Bu arada port acılması nedir ya ben bunu da bilmiyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: alosgs

arkadaşım ayarları yapabilirmiyim demişssin,
    yapmadınmı ??

http://forum.donanimhaber.com/m_1296137/tm.htm

bu adreste arkadaşımız resimli anlatmış
    bak bak ayarla eğer yapmadıysan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelopez -- 13 Aralık 2004, 14:11:51 >
  • ben ADSL'e başvurduktan 25 gün sonra kullanabildim.. yeşil ışık(link'in hazır olduu) yanıp sonuyordu. ssurekli yanmıyordu.. en sonunda yeraltı kablolarını bile değiştirdiler ancak sorun o şekilde çözüldü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.