Şimdi Ara

DSL VE İNTERNET IŞIĞI YANMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTnet kullanıcısıyım geçen cumadan beri modem Dsl ve İnternet ışıkları yanmıyor iki farklı modemle denedim modemi direk ankastre kutusuna bağladım Dsl ve İnternet ışı yanmadı hiç bir şekilde TTneti her aramamdada sorunu iç tesisata atıyor problemi nasıl çözerim??

• eliTT hizmeti ile arıza tespiti yaptırabilirsiniz. Eğer arıza telekom sorumluluğundaki alandaysa sizden bir ücret talep edilmez.
    Detaylı bilgi için :https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/Elit_Hizmeti_Formu_Internet.pdf?
  • Az evvelden beri internet ışığı gitti. Gelmedi. Yıllardır olmayan bir sorundu bu. Yer Bursa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de gitti. 15 dakikadır müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Sanırım ulusalda bir problem var. Mobil internetten bağlandım.

Yer: Zeyinburnu/İstanbul

Güncelleme: Müşteri hizmetleri bulunduğunuz bölgede çalışma var. Sabah 6'ya kadar internet olmayacak dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daten -- 23 Temmuz 2019; 1:23:51 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Nerde oturuyon bilmiyorum ama geçen benim 1.5 gün gitti çalışma felen oluyor olabilir kablo değişimi felen demişlerdi bana gidip sordum da adamlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daten

Benim de gitti. 15 dakikadır müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Sanırım ulusalda bir problem var. Mobil internetten bağlandım.

Yer: Zeyinburnu/İstanbul

Güncelleme: Müşteri hizmetleri bulunduğunuz bölgede çalışma var. Sabah 6'ya kadar internet olmayacak dedi.
    Duyuru yapmadan böyle bir şerefsizlik nasıl yapıyorlar peki hocam? Dsl var ama İntenet yok. Ip alamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Temmuz 2019; 1:35:43 >
  • Bursa İhsaniye Dsl ışığı var ip almıyor, net gitti. (Netspeed)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: realjackal

Bursa İhsaniye Dsl ışığı var ip almıyor, net gitti. (Netspeed)
    Hocam bende aynı konumdayım. İhsaniye. Dsl var İp yok. Telekom benimki. Sizinki de aynı altyapı üzerinden çalışıyor zaten.

Edit: Gelmiş olması lazım bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Temmuz 2019; 1:58:1 >
  • Yerel Ağ Bağlantısı Durumu
    Ipv4: Internet erişimi var
    Ipv6: Ağ Erişimi Yok

(Buradaki Ipv6 durumu daha öne nasıldı hep böyle miydi neydi hatırlamıyorum).

Son 2-3 gündür işte bir çok site normal açılırken bir çok site böyle ERR_CONNECTION_TIMED_OUT hatası veriyor:

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
    Bu siteye ulaşılamıyor
    Google.com.tr ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü.

Ayrıca her gün kullandığım Steam, Epic Game Store, Uplay gibi yerlerde de bağlantı hatası vermeye başladı dünden beri habire Çevrimdışı'ya atıyor.

Bir yer de DNS önbelleğini temizle denilmiş bu bir çözüm olur mu?. Bağlantı sorunları yaşayanlar acaba sizlerin Ağ Bağlantı Ayarlarınızda Ipv4 - Ipv6 hangisi seçili? 'Ağ Bağlantısı Var-Bağlı' şeklinde mi? TurkTelekom(TT)'dan gelen DNS'leri kullanıyorsanız bir de Google DNS'lerini bir deneyip baksanız durum ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 23 Temmuz 2019; 17:19:58 >

• ipv6 ve ipv4 seçili ikiside tıklı işaretli .ipv6 internet yok o şekil zaten hata yok orada dns girdim dediğin yerleri denedim açık kardeşim tarayıcnın geçmişini bir sil ccleaner kur bir temizle bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 24 Temmuz 2019; 20:6:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.