Bildirim
DSL VE İNTERNET IŞIĞI YANMIYOR

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
eliTT hizmeti ile arıza tespiti yaptırabilirsiniz. Eğer arıza telekom sorumluluğundaki alandaysa sizden bir ücret talep edilmez.
Detaylı bilgi için :https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/Elit_Hizmeti_Formu_Internet.pdf? -
Az evvelden beri internet ışığı gitti. Gelmedi. Yıllardır olmayan bir sorundu bu. Yer Bursa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de gitti. 15 dakikadır müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Sanırım ulusalda bir problem var. Mobil internetten bağlandım.
Yer: Zeyinburnu/İstanbul
Güncelleme: Müşteri hizmetleri bulunduğunuz bölgede çalışma var. Sabah 6'ya kadar internet olmayacak dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daten -- 23 Temmuz 2019; 1:23:51 > -
Nerde oturuyon bilmiyorum ama geçen benim 1.5 gün gitti çalışma felen oluyor olabilir kablo değişimi felen demişlerdi bana gidip sordum da adamlara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duyuru yapmadan böyle bir şerefsizlik nasıl yapıyorlar peki hocam? Dsl var ama İntenet yok. Ip alamıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Daten
Benim de gitti. 15 dakikadır müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Sanırım ulusalda bir problem var. Mobil internetten bağlandım.
Yer: Zeyinburnu/İstanbul
Güncelleme: Müşteri hizmetleri bulunduğunuz bölgede çalışma var. Sabah 6'ya kadar internet olmayacak dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Temmuz 2019; 1:35:43 >
Bursa İhsaniye Dsl ışığı var ip almıyor, net gitti. (Netspeed)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende aynı konumdayım. İhsaniye. Dsl var İp yok. Telekom benimki. Sizinki de aynı altyapı üzerinden çalışıyor zaten.quote:
Orijinalden alıntı: realjackal
Bursa İhsaniye Dsl ışığı var ip almıyor, net gitti. (Netspeed)
Edit: Gelmiş olması lazım bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Temmuz 2019; 1:58:1 >
Yerel Ağ Bağlantısı Durumu
Ipv4: Internet erişimi var
Ipv6: Ağ Erişimi Yok
(Buradaki Ipv6 durumu daha öne nasıldı hep böyle miydi neydi hatırlamıyorum).
Son 2-3 gündür işte bir çok site normal açılırken bir çok site böyle ERR_CONNECTION_TIMED_OUT hatası veriyor:
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
Bu siteye ulaşılamıyor
Google.com.tr ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü.
Ayrıca her gün kullandığım Steam, Epic Game Store, Uplay gibi yerlerde de bağlantı hatası vermeye başladı dünden beri habire Çevrimdışı'ya atıyor.
Bir yer de DNS önbelleğini temizle denilmiş bu bir çözüm olur mu?. Bağlantı sorunları yaşayanlar acaba sizlerin Ağ Bağlantı Ayarlarınızda Ipv4 - Ipv6 hangisi seçili? 'Ağ Bağlantısı Var-Bağlı' şeklinde mi? TurkTelekom(TT)'dan gelen DNS'leri kullanıyorsanız bir de Google DNS'lerini bir deneyip baksanız durum ne olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 23 Temmuz 2019; 17:19:58 >
-
ipv6 ve ipv4 seçili ikiside tıklı işaretli .ipv6 internet yok o şekil zaten hata yok orada dns girdim dediğin yerleri denedim açık kardeşim tarayıcnın geçmişini bir sil ccleaner kur bir temizle bakalım ne olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 24 Temmuz 2019; 20:6:12 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı başvurusu
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- türk telekom hizmet numarası öğrenme
- 50 mbps internet hızı nasıl
- los ışığı yanmıyor
- mobil veri çekmiyor
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- hat takılı ama şebeke yok
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X