Selamlar, ttnetin vermiş olduğu airties 5650 kullanıyorum. Telefonuma uzaktan bağlanılıp modem ayarlarının yapıldığıyla alakalı bir mesaj geldiğinden bu yana internete bağlanamıyorum. Zannedersem firmware güncellemesi yapılmış. Bağlantılarla alakalı herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama yalın internet olduğu için de telefon hattından ses gelmiyor, ondan emin değilim. -Firmware i kendimde tekrar yükledim son sürümü de bir önceki sürümü de 1.0.1.13 ve 1.0.1.6 -Fabrika ayarlarına gönderdim -Telefon kablosunu değiştirdim -müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı bıraktırdım(modeme erişildiği ve bağlantı olduğunu söylediler) -açtım kapadım, bir iki vurdum aklıma gelen herşeyi yaptım ama DSL ve İnternet ışığında tık yok.
Bilgisi olan varsa sevinirim, teşekkürler.
Farklı bir modem bulabilirseniz sizin hatta takıp deneyin. Eğer DSL ışığı yanmıyorsa bunu özellikle belirterek hizmet aldığınız internet sağlayıcınıza arıza kaydı oluşturun.
Telekom birçok yerde saha dolaplarını yeniliyor ve bu tarz problemler ortaya çıkıyor kendileri bozdukları halde bir sürü uğraşıp derdinizi anlattıktan ve günlerce internetsiz kaldıktan sonra probleminizi çözüyorlar.
Siz modem bulup deneyin ya da interneti olan bir arkadaşınıza gidin sizin modemi orada da deneyin. Her halükarda modemin DSL hattı olan yerde DSL ışığı yanması gerekir. Başka modemle çalışırsa sorun modemdedir.
Sorun bahsettiğin gibi binanın kutusundaymış çözdüler çok şükür