Bildirim
ADSL bağlantı numarası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşım adsl demişsin fakat verdiğin resimde dial up yazıyor. Usb modemler böylemi onu tam bilmiyorum fakat eğer adsl den internete bağlanmışsan sorun yok demektir. dial up taki gibi dialer tuzağına falan düşmessin. -
USB ADSL otomatik bağlanmıyor. dial up gibi numara çevirmen gerekiyor( 0000000 ). Gece bilgisayarı açık bıraktım. Film indiriyordum. sabah kaktığımda masaüstünde 3 tane dandirik sitenin kısayolu vardı.
Normalde bu şekilde olması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIG.NINE -- 2 Ekim 2005, 14:20:05 > -
Usb modemler o şekilde yani 0000000 diye bir numara cevirerek bağlanıyor. ve diğer modemlere göre çok sorun çıkarıyor. Tavsiye istersen eternet bağlantılı olanlarda değiştir. -
quote:
Orjinalden alıntı: erdem12
Usb modemler o şekilde yani 0000000 diye bir numara cevirerek bağlanıyor. ve diğer modemlere göre çok sorun çıkarıyor. Tavsiye istersen eternet bağlantılı olanlarda değiştir.
ethernet baglantı herzaman daha iyidir..
usb 10 mbps destekler
ethernet 100 mbps yi destekler... -
modemini resetle yeniden kur biliyorsan düzelebilir -
Bana sisteminde dialer var gibi geliyor.Ad-aware ı bir update yap öyle dene bakalım...
Ayrıca USB modem kullanan arkadaşlar eğer bağlantınızın otomatik açılışta bağlanmasını istiyorsanız size CiDial adlı programı öneriyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X