Bildirim
adsl bağlantısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bu soruda ciddimisin bilemiyorum... bana bir anımı hatırlattı daha doğrusu biri anlatmıştı, anlattığı zamanı hatırlattı ..
cep telefonu yeni yeni çıktığı zamanlarda, biri gidiyor cep telefonu alıyor ve 2 hafta sonra aldığı yere giderek ee kardeşim <sinirli bir şekilde> ne zamangeleceksiniz telefonu bağlamaya diye soruyor...
aynı bu muhabbet olmuş :) sen modemini al telefon hattına bağla , 1 aydır beklemekle hata yapmışsın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba_thief -- 13 Ocak 2005, 12:53:36 > -
ama daha adsl kablosu gelmedi ki -
hmm telefon kablosuna bağlayacaksın modemi, ayrı kablo gelmeyecek.. -
-
ehehehe saka gibi -
harbı saka gıbı :)
arkadasım adsl modemı alcan.. telefon hattına baglıcan... bılgısayara tanıtıcan gereklı ayarları yapacan ve nettesın..
sen bı aydır bosuna beklıuorsun -
bekle az beklemissin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozy`drk -- 13 Ocak 2005, 20:46:05 > -
evini arayıp hattınız açıldı dediler mi? şifre felan werdiler mi? -
onu sozleşme icin arıyolar acıldı diye aramıyolar.......sözleşme oldu gel al derler -
şaka olduğunu söleyin ne olur -
quote:
Orjinalden alıntı: jashua
şaka olduğunu söleyin ne olur
deme ole bilmeyen değil ogrenmeyene ayıp -
hiç güleceğim yoktu
-
Ama harbi üzüldüm. Demek adsl kablosu ha?
Yav alem adamsın be kardeş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X