Şimdi Ara

ADSL Bağlantısındaki yavaşlık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar ben SAKARYA'dan baglanıyorum son 3 gundur nette aşırı 1 yavaşlık var TTNET'i aradım genel 1 sorun olmadığını soyluyor ve bana su an hattınızı kontrol edemem cunku guncelleme yapılıyor gıbı bıseyler zırvalıyor.

Başka şehirlerde yada Sakarya'da boyLe problemı arkadasLar varmı.

Msndekı arkadasLarımın cogu bu problemı yasıyor 3 gundur.YorumLarı bekLiyorum.

• evet telekom greve girdiği için yavaştı ama şimdi grev bitti internet hızlandı ama sende halen yavaşsa telekomu ara ve kendi internetini resetleyeceğini söyle böyle sorun çözülebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komando_92 -- 26 Aralık 2007; 3:37:18 >
  • bağlantı bazen acayip derecede yavaşlıyor.Ben MH lerini aradım.Virüs taraması yap dediler.telefonu kapattım pc başına geldim bağlantı hızlandı.tesadüf mü değil mi bilememSen yinede bir virüs birde trojen taraması yap
  • Virus trojen olmasına imkan yok cunku format attım pc de sorun var dıye ama yıne yawas yıne yawas adaletlerini seviyim bu ttnettekilerin paramızla rezıl oluyoruz dunyadakı en pahalı ınternetı kullanıyoz ama nafıle kagıt uzerınde yazan baglantımızın %60-70 lerını kullanabılıyoruz yanı tam kapasıte hıc olmuyor hemde ne ınsan gıbı muamele goruyoruz.
  • ya gerçekten bu şerefsizler bu işi iyice azıttılar bu 1 mbit bağlantıyla 9 kb indiriyor ya bu işin buraya kadar gelmesinde emeği olan tüm şerefsizlerin (buna telekomu satan şerefsizlerde dahil)hakkında hiçde iyi düşünmüyorum ettiğim küfürleri buraya yazmak istiyorum içimi boşaltmak için ama genede yazmıyorum en iyisi internet'i kapatmak durup dururken küfürbaz olup çıkacaz ya nedir bu 15 dakikada bir modemi aç kapa paramızla çile çekiyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.