Bildirim
ADSL BORCU ÖGRENME ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
163 ü ara.
Menüden ADSL borc ogrenmeyi sec.
Hizmet numarani gir.
Not: o servisten borcunu ogrenebilen var mi onu da merak ettim simdi.. ben n zmn arasam borcunuz yok demekte sayin telekom..
-
yaa bunu internetten ögrenemiyoruzmu -
http://www.mts.telekom.gov.tr/
burası var ama sürekli hata veriyor birde siz deneyin
edit : @enginer804 sağolfatura öğrenemiyoruz buradan (boş yere denemeyin)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyx45r -- 11 Nisan 2005, 19:10:58 > -
burası telekomun bankalar ve online işlem yapan yerler için yapmış olduğu bir yer altta banka isimleri var oradan girilip öğreniliyor ama bu iş için tahsis edilmiş online işleme yetkili kişiler tarafından
quote:
Orjinalden alıntı: Ltn
http://www.mts.telekom.gov.tr/
burası var ama sürekli hata veriyor birde siz deneyin
-
bu nasıl iş yaa telekom gibi dev bir şirket milyonlarca abonesi var ama dogru dürüst 1 fatura sorgulama sayfası yok yuh yani
-
yazık yav okadarda para akıyo tirilyon gelir var ortada bi icraat yok -
adsl faturası ne zaman geliyor -
yaw arkadaslar 2 subatta adsl hattım baglandı
aralık ayında adsl ye baglandıgım için ilk ay ucretsiz
ancak subat 2 den mart 2 ye ucretsiz onu anladık da
bugun 11 nisan hala fatura gelmedi
gittim telekoma adsl borc sorgulaması yaptım yok gozukuyor daha gelmez 20 sine dogru gelir dedi
eee ben simdi 2 aylık mı borc oduyecem anlamadım.
buarada kotalı kullanıyorum ttelekoma guvenim olmadıgı için iki aylık kota asılmıs gibi benden ucret talep etmelerinden korkuyorum. -
tuzu kuru ib.....lerin bo...gibi para geliyor avrupada adsl nerdeyse bizimkinin 2 katı daha hızlı ve 2 kat daha ucuz ama biz nasıl olsa s.s. kullanıcaz o yüzden ib...lerin hiç umrunda degil -
arkadaş bende aralığın 6 sında bağlandım daha fatura gelmedi ne kadar aradısam borcunuz yok diyolarda en sonunda geçen hafta müdürlüğü aradım hallettim şimdi 3 aylığı birden ödeyeceğim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X