Şimdi Ara

ADSL'de google sorunu olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayarlarımdan mıdır nedir, yoksa herkeste olan bi sorunmu? google 'a kafasına estiği zaman giriyo benim bilgisayar...

• Şimdiye kadar bir problem yaşamadım. Sisteminden kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seyyahım

Şimdiye kadar bir problem yaşamadım. Sisteminden kaynaklanıyor olabilir.

+1 bende herhangi bir sorun yasamadim suana kadar.
  • hem 98se hemde 2000 pro sp4 tede aynı problem çıkıyo.
    benim modem geek, bunun ayarlarından filan kaynaklanmasın...
  • arkadaşlar sanırım geek adsl modemle alakası var bende de aynı sorun var bende böyle bi konu açtım ama geçerli bi yanıt alamadım kimseden ama genelde geek modem kullananlarda bu problem var geek danışma hattına mail atmak lazım galiba...
  • pepecuraya katılıyorum. sorun geek'de olabilir. bugün bir mail atıcam firmaya... bakalım ne diyecekler...

http://forum.donanimhaber.com/m_2563554/tm.htm
  • valla aynı sorun bikaç gündür bende de var....ama modemim geek deil...alcatel speedtouch....bence asıl sorun google ana sayfa mı deil mi olması lazım...
    mesela bende anasayfa ve isteyince giriyo....dier kullanıcıların ne durumda????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar,

Bahsetmiş olduğunuz sorun ile ilgili ARGE ekibimiz sorunun kaynağı için daha önceden bir araştırma yapmış bulunmaktadır. Araştırmalarımız sonucunda bunun Telekom-ODTÜ kaynaklı bir DNS sorunu olduğu tespit edilmiştir. GEEK ADSL modem sahipleri için bu sorunu minimuma indirgemeleri için önerimiz:
    Modeminizin DNS bölümüne girerek burada bulunan 144.122.199.90 ve 144.122.199.93 dns kayıtlarını kaldırıp, yerine 212.57.1.17 ve 212.57.1.18 dns kayıtlarını modemlerine eklemeleridir.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyKuT -- 15 Nisan 2005, 13:08:43 >
  • Arkadaşlar aykut beyin dediğini yapıda sorunu düzelen varmı? ben yaptım ama sorun halen daha ayni
  • yaptım şu anda herhangi bi sorun yok ama daha sonra adsl adına herhangi bi sorun çıkarabilirmi?
  • Merhabalar,

Bu DNSler ilerleyen günlerde çalıştığı sürece bu tip bir sorunla karşılaşmazsınız. Sorun tahminimizce ODTÜ'nün DNS Serverlarını Recursive Lookup dediğimiz sorgulamalara kapattığından meydana gelmekte. Telekom yetkilileri de bunu en kısa sürede düzelteceklerdir.

Saygılarımla
  • goodle.com.tr , olmazsa .com olmazsa .de olmazsa.tw takılıyom böyle.
  • Problem yok
  • Evet bazen google.com.tr açmıyor google.com açıyor yada com.tw vs denemek lazım hatta direk ip yi giriyorum o zaman ancak açıyor . Telekomdan kaynaklı olsa gerek.
  • dns leri değiştirdim ama bu seferde sanırım sayfalar geç açılıyor.ikina ikina:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.