Şimdi Ara

ADSL DE SORUN MU VAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SİZDE DE OLUYOR MU
    MODEMİN BAĞLANTI IŞIĞI YANIYOR AMA MSN KAPANIYOR

• dün akşam bi oldu data transferi durduydu. hattı çekip taktım kullanıcı adını beğenmedi. sonra düzeldi noldu anlamadım
  • 2 gündür doğru düzgün bağlanamıorum bendekopup duruo bağlantı fdisk bile attım torjan filan vardır die ama yine aynı
  • hele bende bağlantı bile olmuyor bazen.
  • hayır bende hiç sorun yok
  • bende de oluyodu akşam üzeri
  • maalesef millet 512lerden bahsediyodu ama gelin görün Türkiye'nin utanç kaynağı kurum herzamanki gibi yapacağını yaptı.Her ay hepimizin 50ytl sını cebine indiriyo bu vatan hainleri ve tek kuruşunu haketmiyo.Bush'a satsan bunu bu kadar sömürmez bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENFORMASYON_BAKANI -- 1 Mayıs 2005, 2:55:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakartımda sorun mu var
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olmaz mı bıktım hergün kurcala sorun nerde diye güya dial up bağlanmıyoruz tel faturası gelmiyo ailemle konuşmuyorum adsl yardımla konuştuğum kadar(birde tafralarını çekiyoruz teknik servisin) benim fatura oto ödemede ttelekom işlememiş talimatı ve 3 ay hiç fatura yatmamış ve çat diye kestiler bide gittik cezalı yatırdık

telekoma

• evet bir sorun olduğu kesin. Bende 2 gündür uçuşa geçti. Çok hızlı.ben de deli gibi sömürüyorum
  • ben de şu an çok hızlı giriyorum nete ama bazen ki bu belli olmuyo yarım saatte bir bağlantı duruyormuş gibi oluyor artık hoş görmek gerek yani alıştık
  • bende de bi kaç gündür bi sorun var.

acaba 512 ye geçecez de onun çalışması nedeni ile mi oluyo?
  • baglanti hem worm, hem de ttnet ten dolayi bende de problemli.
    pc deki wormlari temizliyorum fakat bu ttnet wormunu nasil temizlerim bilemiyorum, tnt ya da c4 isimi gorur herhalde
  • Arkadaşlar geçen haftadan beri sorun DNS'lerden. otomatik al diyorum olmuyor. illa manuel girmek gerekiyor. son aldığım dns'ler şöyle. belki işine yarayan cıkar.

195.175.37.14
    195.175.37.69
  • Arkadaşlar geçen haftadan beri sorun DNS'lerden. otomatik al diyorum olmuyor. illa manuel girmek gerekiyor. son aldığım dns'ler şöyle. belki işine yarayan cıkar.

195.175.37.14
    195.175.37.69
  • hız çok düştü bende de 2 gündür
  • geçen akşam bendede oldu ama ilk kez olduğundan önemsemedim
  • Ben de Kopma Olmuyor fakat Upload hızımda baya bir düşüş var bunun farkındayım!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.