Şimdi Ara

ADSL DE YAVAŞLIK MI VAR??fatih..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

fatihte adsl kullananlar dün akşamdan beri bir soun yaşıyorlarmı acaba?...

• Evet surf 128 den bile daha aşağı. Ares,edonkey falan zaten geberiyo. Millet bedava diye saldırdı galiba. Ama gece gündüz açık bırakanlar elektrik faturalarını görünce ne yapacaklar bakalım.?
  • valla ben bodrumdayım alakasız yerdeyiz ama bendede sayfa görüntülenemiyo deyip duruyo he 2-3 seferden birinde.bu genelde yurtdışı sitelerinde oluyo.hızda aynen vahim.bazı siteler 26 k ile bazılar 1 k ile geliyo.
  • ARkadaşlar gerçekten turk telekom .okumu çıkardı işin 56 k olayından sonra 256 k ile uçmamız lazımken .ıçıyoruz.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın buraya yazmıyorum ama ben bu konuda yeni topic açtım ve herkesi telekomu aramaya davet ettim açtığım konunun adı "türktelekom+proxy"... Lütfen o yeri iyice okuyun ve ilgili linkleri tıklayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OscarClaine -- 9 Kasım 2004, 18:47:46 >
  • herkez ararsa telekomun alt yapısı çöker neti bırak telefon biile konuşamayız
  • ben yenibosnadayım hep sorunlu hep sorunlu...
  • ewet arkadaslar bendede acayip yavaslama var.. kazaa da download hızı 1,50kb larda surunuyo.. telekomda sorunmu var gene acaba?
  • Bende Denizli deyim.... Yurt dısı sayfalar hiç açılmıyor nerdeyse cok kotu oldu net...128 leri 256 yaptılar ortalık kötü oldu...
  • böyle olacagı belliydide bunun sebebi başka bişey olsa gerek.
  • nedir acaba?
  • sanirim hala 128 leri 256 yapmalarindan dolayi bu sorun...
    umarim en kisa zamanda düzelir...
    mi acaba ?
  • bant genişliğini arttırmadan 128 leri kaldırınca böyle olması normal tabii. 256 diye sattıkları internet 200k. bile değil. yurtdışı 15k bile zor download yapıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.