Şimdi Ara

ADSL FATURAM ÇOK GELDİ!!!!!!! LÜTFEN ACİL YARDIM EDİN....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben telekomun kampanyasından 2 yıllık adsl abonesi oldum ve bana airties modem hediye ettiler.
    sorunum şu.
    bu ay faturanın 29 ytl gelmesi gerekirken 37 ytl geldi.nedeni ise kotayı 232 mb aşmış olmam.fakat modemin
    programında bu ay 2452 mb veri geldiği gösteriyor.yani sınıra yaklaşmamışım bile.acaba bu programın bunu yanlış gösterme olasılığı var mıdır?yoksa telekom beni kazıklamaya mı çalışıyor.lütfen yardım edin. başına daha önce böyle bir olay gelmiş olan var mı????

• arkadaş dediğin bu ilk ay ise faturanın gelişi birinci nedeni bağlatma parasını taksitli yapmışındır onu için gelebilir bir sebep te ilk fatura ya bir fazladan ücret vuruyorlar ksıtlı birşey yazar faturada olsa olsa odur.8 -9 ytl kadar yani normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunusssss

arkadaş dediğin bu ilk ay ise faturanın gelişi birinci nedeni bağlatma parasını taksitli yapmışındır onu için gelebilir bir sebep te ilk fatura ya bir fazladan ücret vuruyorlar ksıtlı birşey yazar faturada olsa olsa odur.8 -9 ytl kadar yani normal

bu ikinci ay. gecen ay 50 küsür milyon gelmişti zaten
  • Bir dehttp://adslkota.ttnet.net.tr adresinden kotanızın dökümüne bakın isterseniz. Telekom bu verileri baz alır, modeminizinkini değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.