arkadaşlar ben telekomun kampanyasından 2 yıllık adsl abonesi oldum ve bana airties modem hediye ettiler. sorunum şu. bu ay faturanın 29 ytl gelmesi gerekirken 37 ytl geldi.nedeni ise kotayı 232 mb aşmış olmam.fakat modemin programında bu ay 2452 mb veri geldiği gösteriyor.yani sınıra yaklaşmamışım bile.acaba bu programın bunu yanlış gösterme olasılığı var mıdır?yoksa telekom beni kazıklamaya mı çalışıyor.lütfen yardım edin. başına daha önce böyle bir olay gelmiş olan var mı????
arkadaş dediğin bu ilk ay ise faturanın gelişi birinci nedeni bağlatma parasını taksitli yapmışındır onu için gelebilir bir sebep te ilk fatura ya bir fazladan ücret vuruyorlar ksıtlı birşey yazar faturada olsa olsa odur.8 -9 ytl kadar yani normal
quote:
Orjinalden alıntı: yunusssss
arkadaş dediğin bu ilk ay ise faturanın gelişi birinci nedeni bağlatma parasını taksitli yapmışındır onu için gelebilir bir sebep te ilk fatura ya bir fazladan ücret vuruyorlar ksıtlı birşey yazar faturada olsa olsa odur.8 -9 ytl kadar yani normal
bu ikinci ay. gecen ay 50 küsür milyon gelmişti zaten
Bir dehttp://adslkota.ttnet.net.tr adresinden kotanızın dökümüne bakın isterseniz. Telekom bu verileri baz alır, modeminizinkini değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme