Şimdi Ara

Adsl Faturası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 29 YTL'lik 4gb kotalı internet kullanıyorum.Kota 11 gb filan olmuş. Galiba fatura sınırı vardı. En fazla ne kadar fatura geliyordu?Yoksa direk 29+70 lira mı olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwaynewade -- 21 Eylül 2008; 23:49:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dwaynewade

29 YTL'lik 4gb kotalı internet kullanıyorum.Kota 11 gb filan olmuş. Galiba fatura sınırı vardı. En fazla ne kadar fatura geliyordu?Yoksa direk 29+70 lira mı olacak ?

70 ytl nerden çıktı sınırı var ama kaç gb bilemicem ama kotalı kullanıcılarda kota aşmının sınırından sonra faturaya tansımıyor diye biliyorum
  • Eğer 4 GB (1204-256 Hızında) Limitli internet kullanıcıysanız Limit asimi olan 1MB=0,8 ykr yani 1GB=8ytl 29 ytl üzerine ücret ödersiniz.
    11GB ise şuanki kota durumunuz 11-4 = 7GB
    7X8=56 YTL
    56+29=85 YTL Tutarında fatura gelecektir.
  • kota aşımı yüksek olduğu zaman hesap şekli söyle.

kullandığın limitli tarifenin hızıyla aynı olan limitsiz tarifenin ücretinin yüzde25 fazlası olabilir en fazla.

yani 1 mbit 4 gb limitli tarifede fatura en fazla.
    1mbit limitsiz tarifenin ücreti + 1mbit limitsiz tarife ücretinin yüzde 25'i.aşağı yukarı 62.5 ytl olması gerekir.
  • Ben 750 mb kaçırmıştım sınırı 5-6 ytl extra fatura geldi.
  • arkadaşım ne +70 lirası abartma
  • benim toplam 10 gb olmduştu 120 ytl geldi 1 kaç hafta harçlık sorunu çektim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET E-Fatura Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    TTnet Modem Farkı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence dogru soyleyin...En fazla gelebilecek fatura 62.5 YTL'dir...Yalan lüzum yok
    quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

benim toplam 10 gb olmduştu 120 ytl geldi 1 kaç hafta harçlık sorunu çektim
  • ttnet te limitli sınırı 62.5 ytl den başlıyor. diğer firmalarda sınır yok.
  • Naptınız ya 85 felan :)

Türk Telekomun içinde 2 sene çalışmı birisi olarak açıklama yapayım

İstersen 500 GB kota kullan 61,25 YTL den 1 kuruş fazla ödemezsin..
  • Biraz geç olmuş bu mesaj için ama s.volkan acaba mesela 100GB aştık kotayı diyelim aştığımız ay 61,25 TL fatura geldi sonraki ay geçtiğimiz ayın faturasının ödenmeyeni bu ayın faturasına yansır mı? TTnetin sitesinde yazmıyorda bununla ilgili birşey...
  • hangi sirkete baglıysa ona gore gelir mesela ben smile sınırsız 1024 paket kullanıyorum bi kere
    benim kotalı oldugumu hesaplamıslar tabiki sınırsız oldugu icinde 50 gb falan harcamıstım o ayki
    fatura 72 lira gelmişti bende telefon actım ozur dileyip yine 49 lira yaptılar demekki smilede kota asımı en fazla 72 gelir..
  • ben onu biliyorum arkadaşım ama işte o indirdiğimiz fazlasını ertesi aya aktarıyorlar mı onu merak ettim ben...
  • Hayır
  • Saol benimde az önce telefonumu açtılar sonunda konuştuk evet bir sonraki aya aktarılmıyormuş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.