Şimdi Ara

ADSL FATURASI GIRDI ! BU NE ISTIR 3 GB LIMITIM NERDE ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben gecen ayın 21i aldım adsl yi ve ogrendiim kadarıyla hatta g,idip telekom subesinede sordum ay sonunda kota sıfırlanıormus. Ve kullanım miktarım asagıdaki gibi AMA bana gelene FATURADA 10 GUNLUK UCRET 63 MILYON. BAGLANTI UCRETINI TAKSITLI SECTIM 29+6 = 35 BEKLERKEN 63 U GORUNCE SASIRDIM USTELIK TELEKOM KOTA SAYFASINDA UCRETLER BU SAYFADAKI BILGILERE GORE BELIRLENIR DEDIGI HALDE VE KOTAMI ASMADIIM HALDE 1.5 GB KOTA ASIMI GORUNUYOR. ARKADASA SORDUM VE ILK FATURALARI KIMSE ONEMSEMEZ DIYEREKTEN SISIRIORLARMIS VE ITIRAZ EDERSEN DUZELTME OLABILIORMUS BU KONUDA BENIM GIBI BI SORUN YASAYAN BASKA BIRILERI VARMI ? CEVAP YAZARSANIZ SEVINIRIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xayvyax -- 25 Nisan 2005, 22:45:25 >

• SANIRIM İLK FATURALARDA ONUMUZDEKI AYIN FATURASINI ALIYORLARMIS ( PEK EMIN DEGILIM YANLIZ )
  • benim adsl de sınırlı 3gb ne kadarını kullandığımı nerden öğrencem?
  • muhammedda arkadaşım http://adslkota.ttnet.net.tr/selfcare/login.jsp adresinden öğrenebilirsin....

soruna gelince ttnetin neyi düzgünki kotalı adsl düzgün olsun........kotalı adsl alan arkadaşların ortak sorunudur yüksek fatura.....ben iyiki limitsiz adsl aldım.....kotalıdan daha az ödüyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1453 -- 26 Nisan 2005, 0:01:04 >

• TT ye Koca bir hatta yetmaz hala

• tt allah belani versin

• quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

tt allah belani versin

supersin ya içimdeki kini yansıttın

• En iyisi sınırsız adsl.

Bizim şirket ayda 49 ytl ödüyor rahat rahat download yapıyoruz.Kotoyla felan uğraşmaya gerek yok
  • arkadaşlar aynı sorunlarla bizde karşı karşıyayız lütfen sizdewww.teknolojitelevizyonu.com da adsl,kablo,çevirmeli bağlantı -önemli beklenen sivil toplum hareketini başlatalım linkinde toplanıyoruz.herkez oraya gelsin haberleşmek için
  • benim faturam kotasız dün geldi 54 milyon aslında dsl yi alırken düşündümkotalımı alyım kotasızmı die bunu gibi sorunlarla karşılaşacağımı düşündüğüm için kotasız seçtim ii deetmişim bence kotalıdan vazgeçin.Sonuçta bütçe meselesi ama böyle süprizlerle karşılaşmak insana koyar bea
  • Açıkcası söylemek gerekirse 5 aydır kotalı adsl kullanmaktayım daha önce sınırsızdaydım şuana kadar bir sorun yaşamadım inşallah yaşamam.Sizlerde böyle durumlarda maruz kalmazsınız umarım.
  • arkadaşlar aynı sorunlarla bizde karşı karşıyayız lütfen sizdewww.teknolojitelevizyonu.com da adsl,kablo,çevirmeli bağlantı -önemli beklenen sivil toplum hareketini başlatalım linkinde toplanıyoruz.herkez oraya gelsin haberleşmek için

ayrıca hololoy112 arkadaşımız bu sorun için site açıcak site altyapısına yardım edecek arkadaşlar aranıyor
  • Ya buarada benim arkadasımda SINIRSIZ VAR 49 LUKTAN ilk ay sınırlıydı sonra dilekceyle deiştirdi ama faturaları hep 55 ten yukarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xayvyax -- 27 Nisan 2005, 0:33:11 >
  • allah cezanı versn telekom ne bu ya biz safmıyız yurtdışında internte neredeyse bedava fiyata..ç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.