Bildirim
adsl hat sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Telefon hattın iyi değil..Aynı şey banada oluyordu Türk Telekomdan elemanlar gelip halletmişti. -
splitter takılımı hattında ? -
aynen telefon hattında sorun vardır ya kutuda ya da modeme gelen kabloda
çözümde kablo ve telefon kutusunun yenilenmesi büyük ihtimal -
Ben telefonumu deiştirmiştim sorun ölelikle halloldu bride splitteri kontorol et istersen kolay gelsin... -
Spliterı kontrol et gene devam ederse telefonu değiştirmen gerekicek : ( ama büyük bir ihtimal telefon hattındandır -
splitter ya yok yada bozuk o olmaz ise zaten telefonla konuşurken hat gider kaapttıktan 30sn sonra gelir birde paralel olmayacak splitterdan önce yani paralelden splittera ha baglamışsın ha baglamamışsın :) -
quote:
Orjinalden alıntı: denver06
splitter takılımı hattında ?
tttneti ara eşşek giib gelsinler -
quote:
Orjinalden alıntı: oktayd
quote:
Orjinalden alıntı: denver06
splitter takılımı hattında ?
tttneti ara eşşek giib gelsinler
dostum bir telekom çalışanı olarak seni kınıyorum..
zaten telekoma başvurduğunuzda gerekeni yapacaktır.. 444 0 375 ücretsiz teknik yardım..
sağlıcakla kalın -
Büyük ihtimal ev hattından paralel çekip adsl'e taktın. Splitter alıp ayırmayı onunla yaparsan sorun ortadan kalkacalktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X