Şimdi Ara

adsl/vdsl olayı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim bina da vdsl2 varmış altyapıda ben şimdi yarın internet bağlatmayı düşünüyorum Turkcell Superonline ama bakıyorum nette adsl internet diyor paketlerin hep üstünde modem kurulum ücretsiz felan ama adsl diyor bizim bina altyapısı vdsl2 diyor bir sorun olur mu önceden TTNet bağlatmistim bir sıkıntı çıkmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Adsl vdsl calisma mantigi hemen hemen ayni olsada vdsl portu sandrelde baskadir adsl baskadir.

Ev ile santral arasi 500 metre ise vdsl olur 500-3 km ise adsl

Vdsl 100 mbps destekli iken adsl 24 ve upload 1 mbit sinirlidir vdsl 100 mbps upload a kadar vdsl varsa vdsl baglat yil 2018 adsl mi kaldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AF CoRSe A kullanıcısına yanıt
    Hocam tamam da Turkcell Superonline ADSL internetleri yazıyor sitesinde yani VDSL diye yazan yok ki hatta yalın ADSL felan yazıyor

• Superonline vdsl benim.

• Bağlayacak İSSyi arayıp bilgi alın ADSL mi VDSL mi diye. Eğer altyapı VDSL ise ve modeminiz adsl ise çalışmaz bağlantı. Eğer adsl ise ve sizde vdsl modem varsa çalışır. Ona dikkat edin. Bağlatıp da modeminiz elinizde kalmasın.

• Hocam bende modem yok modemi onlar verecek ben gittim başvuru yaptım yalın ADSL Superonline modem içinde yani adresi felan aldılar biz önceden de TTNet bağlatiyoduk bir sıkıntı çıkmıyordu hiç de adsl vdsl soran da yoktu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vdsl ve Vdsl2 Nedir ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vosvareto9013 kullanıcısına yanıt
    Adslde o düşük hızlarda kullanırım diyorsanız adsl alın. Türkiyede superonline ttnet gibi tekelleşmiş firmalar hızlı vdsl paketlerini fahiş fiyatlara satıyorlar.
  • Hocam çalışır mı ben onu soruyorum bir sıkıntı çıkar mı yani

• Bir sıkıntı çıkmaz. Adsl ile 16 Mbite kadar hız alabilirsiniz. Vdsl ile bunun üzerinde 16-24-50-100 mbit gibi hızlar alabilirsiniz. Tek farkı budur yani. Adsl ile bağlattığınız internet en fazla 16 mbit olur. He günlük işler için 16 mbit de yeterli bir hızdır. Film vs takılmadan rahat izlenir.
  • Aslında benden anlamıyorum ama şöyle anlatayım.

ADSL en fazla 16 Mbps hız demek ,VDSL ise 100 Mbps'ye kadar hız demek.Eğer altyapınız kesin VDSL destekliyorsa VDSL bağlatın.Kesinlikle ADSL bağlatmayın.

Alt linkte hem ADSL hem VDSL kampanyalarına bakabilirsiniz.
    https://www.superonline.net/internet/dsl/kampanyalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.