Şimdi Ara

ADSL hizmetinin suyu çoktan çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık sinirden elim ayağım titrer hale geldi.Yahu günde elli kez bu mesaj alınır mı?İnternete bağlandığımdan beri bir gün yüzü göremedim.Yok kota aştıydı,yok kırk saat beklemeler dosya indirirken,bağlantı hataları.
    Yani bu kadar utanmazlık olmaz,hem paramı alacaksın,hem aboneliğimi kullanarak diğer şirketler ile aranda rekabet yapacaksın,şireketini satışa çıkarırken bile benim aboneliğimi kullanarak fiyatı arttıracaksın,bir aksilik olduğunda beni yüz üstü bırakacaksın,bir de inat edip güncel dns kullanmayacaksın.Yazıklar olsun.Bu millet hakkını helal ediyor mu sanıyorsun?Biz bunu hak etmek için o paraları çalışıp didinip kazanıyoruz.Sokağa atmak için mi kazanıyoruz o paraları da her ay sana para ödüyoruz.Sokakta mı bulduk paramızı.Bıktım valla,yeter be.

http://img23.yukle.tc/image.php?id=8732adsiz.PNG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ_MD -- 10 Mayıs 2007; 14:40:10 >

• arkadaşa hak veriyorum. insanda dolabiliyor bu arkadaş gibi. bu kadar lanet bi kurum dünya üzerinde yoktur galiba. hiç bir telekom yetkilisi forum haber okumuyormu yoksa. yoksa okuyup pişkinliklerinden yüzleri kızarmıyormu bi avuç para veriyor vatandaş max yapabildiği mynet msn. Allah belalarını verir inş bu telekomu böyle tekelci yönetenlerin haksız yere para kazananların hizmet sunmayanların.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.