Şimdi Ara

adsl ile faks çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi adsl ile ile faks nasıl çekerim internette biraz araştırma yaptım 2005 e dayan tezlere göre adsl ile olmaz diyo kişi düşünceleri var ücretsiz olarak gönderme şekli var mı acaba internette ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkkmert -- 21 Eylül 2007; 1:00:25 >

• Adsl ile faks çekmek ifadesi yanlış olmakla birlikte demek istediğinizi anladım tabii Bildiğimiz faks cihazları çevirmeli bağlantı kullanır, yani faks göndermek istediğiniz kişinin numarasını "çevirirsiniz" ve fakslar (modemler) anlaşarak veri alışverişi yaparlar. Adsl bağlantısı ile bir telefon numarasını arayamayacağımıza göre bu metodla faks gönderemeyiz fakat internet üzerinde faks hizmeti veren firmalar mevcut. Ücretsiz var mı bilmiyorum fakat bu firmaların yaptığı da adsl ile faks göndermek değil, sizin yazdığınız metini faks cihazlarının yolladığı şekilde göndermekten ibaret. Yani ister adsl ile bu firmaların sitelerine bağlanın ister gprs ile ister çevirmeli modemle. Fakat evinizde dial-up modeminiz varsa faks yazılımları kullanarak faks gönderebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.