Şimdi Ara

ADSL İLE İCQ BAĞLANMIO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADSL BAĞLANTIM VAR. AMA evet ama bir türlü icq bağlantısı yapamadım. hem xp hem wme var. ikisindede nafile denemelerim oldu. üstelik wme de ne friwall ne de antivirüs yüklü. proxy falanda denedim. nedir bunun çözümü allah aşkına. go.icq.com la bağlan demeyin.. ben kendi pc mden bağlanacam

• bu problemi ilk defa sende duyuyorum.
  • İcq'yu tekrar yüklemeyi denedin mi ?

Yada proxy kullanıyormusun ?
  • port aç icq için başka bişi söliemicem herşeyi denemişsin hangi port bilmiorum kusura bakma
  • mesela benim işyerinde kablonetten de icq ya girmiyor. ama programa değil, webden bağlanan icq ya
  • ya bazı bölgelerde yapar icq içinden proxy gir düzelir
  • icq içinden proxy girdim olmadı. defalarca ve farklı versionları da yükledim. internet bağlantısı için mi proxy girmem gerek acaba. eğer evetse bu proxy?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Girdiğin proxyle çalışıyormu? sisteminde firewall yüklümü? zone alarm? gibi norton internet security felan?

Firewall programın icqnün internete çıkmasına izin vermiyor olabilir o yüzden internete bağlanamıyabilir yada dns de girmen gekebilir modemin sistemin ve modemin hakkında detalı bilgi yazarsan sana daha rahat yardımcı olabiliriz
  • trillian die bi program war ordan her şeyi kullanabiliosun aynı anda yane msn yahoo aol gibi messenger programlarınıda kullanabiliosun tabiki icq de war onu dene bide
  • Trillian yaramaz yaf çok karışık ama test için kullabilirsin icq yazılımı ile bi probleminmi var yoksa internetlemi anlarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.