Bildirim
ADSL İLE İCQ BAĞLANMIO
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bu problemi ilk defa sende duyuyorum. -
İcq'yu tekrar yüklemeyi denedin mi ?
Yada proxy kullanıyormusun ? -
port aç icq için başka bişi söliemicem herşeyi denemişsin hangi port bilmiorum kusura bakma -
mesela benim işyerinde kablonetten de icq ya girmiyor. ama programa değil, webden bağlanan icq ya -
ya bazı bölgelerde yapar icq içinden proxy gir düzelir -
icq içinden proxy girdim olmadı. defalarca ve farklı versionları da yükledim. internet bağlantısı için mi proxy girmem gerek acaba. eğer evetse bu proxy? -
Girdiğin proxyle çalışıyormu? sisteminde firewall yüklümü? zone alarm? gibi norton internet security felan?
Firewall programın icqnün internete çıkmasına izin vermiyor olabilir o yüzden internete bağlanamıyabilir yada dns de girmen gekebilir modemin sistemin ve modemin hakkında detalı bilgi yazarsan sana daha rahat yardımcı olabiliriz -
trillian die bi program war ordan her şeyi kullanabiliosun aynı anda yane msn yahoo aol gibi messenger programlarınıda kullanabiliosun tabiki icq de war onu dene bide -
Trillian yaramaz yaf çok karışık ama test için kullabilirsin icq yazılımı ile bi probleminmi var yoksa internetlemi anlarsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X