Şimdi Ara

ADSL interet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an TTNET kullanıyoruz ve taahhüt süremiz 4 gün sonra bitiyor. Evimiz fiber desteklemiyormuş (bakır kablo var, ADSL destekler felan diyolar).
    Şu an TTNET'in 16 MBİT'lik 75GB AKK'li internetini kullanıyoruz ve 60 TL ödüyoruz. İndirme hızı olarak 1.2MB/S veya 1.3MB/S ile indiriyor. Yükleme hızı yok gibi bir şey :) AKK olarak yine 75 GB veya yukarısı istiyoruz. İndirme hızımız en fazla ne olabiliyorsa o olsun istiyoruz ve yükleme hızımızda idare edebilecek bir şey olursa tadından yenmez. Fiyat olarak en fazla 80 TL diyebilirim. Aklıma gelenler bunlar. Önerilerinizi bekliyorum.
    Okuyan ve yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler :)

• ADSL alt yapısı olarak hepsi türk telekomun alt yapısını kullanıyor ve bir şikayette Türk Telekom kendi müşterilerine öncelik verip diğer isslerin müşterilerini oyalıyor.

ADSL hattında sorun yaşayan biri değilsen hattını kapatmadan direk turk net e taşıyabilirsin.
  • AYavasci kullanıcısına yanıt
    Türknet'ten memnun olan pek insan yok gibi. Bu yüzden türknet düşünmüyorum. Uydunet'te daha uygun fiyatlı ve daha mantıklı seçenekler buldum ama uydunet hakkında hiçbir fikrim yok. Türk telekom düşünmeme sebebim ise upload hızının aşırı yavaş oluşu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanalp44

Türknet'ten memnun olan pek insan yok gibi. Bu yüzden türknet düşünmüyorum. Uydunet'te daha uygun fiyatlı ve daha mantıklı seçenekler buldum ama uydunet hakkında hiçbir fikrim yok. Türk telekom düşünmeme sebebim ise upload hızının aşırı yavaş oluşu.

ADSL de hepsi aynı.Hiçbir fark yok.Uydunet alt yapısı varsa oturduğun yerde ona geç
  • hasanalp44 kullanıcısına yanıt
    2016 Mart ayından beri kullanıyorum.
    Memnun olanda var olmayanda her firma Dört dörtlük değildir.
  • AYavasci kullanıcısına yanıt
    Uydunette upload hızı hakkında bilgi vermemişler. Bir biginiz var mı?
  • türknette bende sorun yaşayan çok kullanıcı gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 11 Aralık 2016; 17:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yaşarsan hepsinde yaşarsın fakat bu sorunu gidermekle yükümlü olan telekom ekipleridir eğer bir sorun olupta düzeltilmiyorsa kabahat bu hizmete aracı olan firma değilde arızayı gidermekle yükümlü olana bulunmalı.

Tt harici bir firmadan bağlantı aldığınızda herhangi bir arıza olduğunda telekom ekiplerine bildirim gönderdiniz mi diye sorgulamayı yapmayıda unutmayın.

Sen aliden hizmet alıyorsun ama arıza kısmına veli bakıyor ahmet aliye hattımı düzelt diyor aracı olan ali veliye iletiyor, veli de hallderiz, bakarız, ayarlarız diye sallayıp en son raddeye gelene kadar müdahele etmiyorsa ahmetin ne suçu var alinin ne suçu var?

Kabahat veli de!

Bilinçlenin bi zahmet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2 yıl önce vodafone süpernete geçtiğimde yeni hat bağlantı işlemlerini yavaşlatma politikası yapıyolardı gittim telekomun altını üstüne getirdim ertesi gün saat 10da kapıda beni bekliyodular kabloyu evin içine kadar çektiler hukuk devletiyiz ama orman kanunları tıkır tıkır işliyor.
  • Vodafone süpernet alma ağlarsın benim gibi.

• ben himmet kullanıyorum fakat oris telekom veya işnet tavsiye ederim oris telekomun 16 mbit 50 gb akn ideal gibi modeminiz varsa benim yok modemle 60 oduyorum 8 mbit 50gb

• Hasan kardeşim, 2017 yılını bekle, kotalarda artış ve yeni tarifelerin gelmesi yüksekle beklenmekte. Şimdi kampanyaya imza atarsanız anlaşmamız o yönde deyip, güncel kota değerlerinden muaf tutulursunuz.
  • Upload turkcell fiber alt yapısı yoksa pek farketmiyor. Uydu net yeni adıyla kablonet varsa bina da kesinliklike bir dakika beklemeyin.

Türk net yeni aboneliklerde sıkıntılı. Geçiş yapacaksanız pek bir sıkıntı yok. Hatta yurt dışı çıkış hızları türk telekom dan daha iyi. Akşam sekizde 2 mbps hızla youtube a girmezsiniz türk telekom gibi.

İlla Türk Telekom diyorsanız müdürlüğe gidip dilekçe doldurun iptal için. Dilekçe doldurduktan sonra sizi arayıp son bir teklif yapıyorlar. Onu kabul edin. Dilekceden önceki teklifleri kabul etmeyin. Mümkünse taahhutsuz bir şeyler almaya çalışın. kendinizi bir saglayiciya baglamayin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.