Şimdi Ara

adsl iptal sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ttnet aboneligimi sonlandirip smile adslye gececegim(su an 1mb 4 gb kullaniyorum)
    su an hatti iptal ettrisem tum ayin ucretini mi odeyecegim yoksa su ana kadar olani mi, 4440375te hepsini dediler fakat forumda da su ana kadarkini diye okumustum
    bu olayi yapanlar beni v forumu aydinlatirlarsa cok sevinirim

• Ben daha önce iki kez kapattırdım. Kapatılan gün itibariyle hesabını kesiyorlar. Hatta yarın yine kapatıp Quiknet'e geçeceğimUmarım yine aynı durum geçerli olur.
  • Ben Superonline'daydım. Onlar parayı peşin aldıkları için ay sonuna kadar zaten ücreti ödemiş oluyorsun ve internetin açık kalıyor. En mantıklı Ay sonuna doğru arayıp hesap kesilmeden talimat vermek. TTNET'i bilmiyorum, ancak onlarda parayı peşin alıyor olmalılar (yani kullancağın ayın parasını önceden ödüyorsun). Eğer parayı peşin almıyorlarsa ancak kapatılan gün itibari ile ödersin. Yalnız arkadaş tersini durumun geçerli olduğunu belirtti. Sonucu bildirirsen iyi olur.
  • ttneti bende 2 gün önce iptal ettirdim. 9 günlük 9 tl aldılar. Bugün git iptal ettir 12 gün için 12 tl ödersin. Yani ayın tamamının parasını alma gibi bir durum yok.
  • Superonline ile konuştum ve iptal talebimi aldılar. 3 iş günü içinde geri dönüş yapıp kapatılacağını söylediler. Ücret de aybaşı ile kaapatılacak tarih arasını alacaklarmış. Ayrıca hiç bir internet sağlayıcı peşin almıyor. Önce kullan sonra öde sistemi geçerli.
  • tt net ayın 30'unda kapanıyor ve o ayın hepsinin ödemiş oluyorsun. ben eylül ortalarında 2007 de kapatmak için başvurmuştum, dedigim gibi 30 eylülde otomatikman kapandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.