SELAM Ben bi şey sormak istiyorum ADSL'nin limitli olan aboneliğini düşünüyorum 3 gb'lik limit az mı film indirmeyi filan düşünmüyorum sadece chat ve sitelerin ziyareti ara sırada müzik indiririm.. 3 GB az mı yoksa yeter mi LÜTFEN cevap........
yetmez, hiç bişi yapmasan günde30 mb dosya iniyor haberin ola. bide film falan indirecekmişsin
film indirmeyi düşünmüyor muş arkadaş, aslında yeterli ama 8 saat sınırı var, bana uymaz da sana belki olabilir.
roadends : Geçmiş konuları incelersen aradığın cevabı bulacaksın.
Araştırdım ama bulamadım Ki???
gÖZÜM telekom bunun hesabini yapip yayinlamisti sitesinde filim indirmeyeceksen hayli hayli yeter. Ben sinirsiz kullaniyom ama günde 1 film indiriyorum gel hesaplayalim
700x30= 21000 Mb = 21 GB
bOKU PÜSÜrügüyle 25 GB de sen
25-3= 22 GB = 22000 MB asiyorum
Mb basina 10 bin liraysa
220000000 lira yapar iflas ederim IIFlassss.
DU meter diye bir program var nete bağlıyken kaç mb bilgi indirdiğini falan gösteriyor onu yükleyip kendini bi kontrol et bakalım ona göre karar verirsin sonra. programı
www.dumeter.com
Monitor your computer's Internet use with DU Meter
merhaba roedends.! bende bir ay önce falan adsl ye bağlanmıştım . geçen hafta bu haber çıktı işte. ondan sonra du meter i yükledim 01.11.2004 de başlattım ve şöyle bi sonuç çıktı ; downloaded : 231,43 MG , uploaded ; 38,64 MG ...4 günde bu oldu 1 ayda da 2 gb civarı bişey ediyo . ama Ben NFSundergraund Online oynarken du meteri oyunu berbat derecede yavaşlattığı için kapıyorum , oda 500 mg falan alır herhalde ve bu 4 günde büyük film hiç indirmedim sadece biraz mp3 indirdim.. Bence bu 3 gb rakamı çok pis bi rakam yani şeytanca ayarlanmış bi rakam.. ama almayı da düşünüyorum bu sayede kendimi zorunlu olarak kısmak zorunda kalıcam ve okul u da pek boşlamamış olucam..Sende milletin gazına gelme , hesapla , düşün oluyosa paranı sokağa atma
ya şu sekiz saat geyiği ne kim uydurdu bunu anlamadım ya, 8 saat falan diye bişi yok kardeş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme