arkadaşlar merhaba benim adsl modemim ile ilgili bir sorunum var bir tane alcatel speedtouch tek ethernet modem aldım ancak bir türlü interneti tam olarak kullanamadım daha sonra teknik servise gönderdik telekomla görüştük sorunu tesbit ettik sorun bizim evin elektrikleri akşamları çok ciddi düşüyor teknik servisteki adam modeme gerekli elektrik akımı gelmediğinden modem düşüyor diyor ve bir tane APC alsan düzelir diyor bu da heryerde bulunmuyor sizce ne yapsam daha iyi ve köklü bir çözüm olur yani en ucuz olarak modemle ilgili sıkıntıyı nasıl çözebilirim konu ile ilgili bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşım bence sen modemi değiştir sorun çözülsün.Al bir tane airties bak keyfine airties ler voltaj dalgalanmalarına dayanıklı adaptörle geliyor bilgin olsun.
peki bendeki modem ne kadar eder ve en ekonomik seçenek modemi değiştirmek mi dersin bir tane APC akım koruyucu alsam daha ucuza gelmez mi veya en köklü çözüm nasıl olur acaba
Airties ya da US Robotix alın, sorun yaşamazsınız.
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Airties ya da US Robotix alın, sorun yaşamazsınız.
dostum usr dalgalanmalardan çok etkileniyor. hepsiburada ki yorumları okursan herkes bu durumdan şikayetşi. arkadaşımda var. internete giremiyor doğrudürüst. bu konuda en iyi çözün airties.
benim evimde bir tane masaüstü bir tanede diz üstü makina var her ikisinide internete bağlamam için en ekonomik ve köklü yol hangisi olur sizce eski modemi satıp yeni bir 4 çıkışlı modem almak mı yoksa eski modeme APC alıp yanında bir de switch almak mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme