Şimdi Ara

ADSL Modem ile Wake Up mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bence başlık açık. ben bunu yapamadım. bi olurunu bilen var mı? yani böyle bişey olabilir mi? Dial-up modemlerimizde telefonla arayınca oluyordu. Tabii anakarttan "wake up dial-up modem" ayarınızın açık olması gerekiyordu.

Şimdiki kablolu adsl modemlerde ise winwods'un "bu aygıtın beklemeden çıkarmasına izin ver" gibi opsiyonların yanısıra, anakartta "wake up LAN" gibi seçenekler ve hatta benim USR modemimde uzaktan bağlanacak bilgisayarın ip'si girilebilen "remote management" diye bi ayar bile var. bunları kullanarak stand-by'daki bir bilgisayarı, evin dışından biyerden uyandırmak mümkün müdür?!?!

şimdiden saolun

• quote:

Orjinalden alıntı: Flashbond

pek sayın arkadaşlar,

bence başlık açık. ben bunu yapamadım. bi olurunu bilen var mı? yani böyle bişey olabilir mi? Dial-up modemlerimizde telefonla arayınca oluyordu. Tabii anakarttan "wake up dial-up modem" ayarınızın açık olması gerekiyordu.

Şimdiki kablolu adsl modemlerde ise winwods'un "bu aygıtın beklemeden
    çıkarmasına izin ver" gibi opsiyonların yanısıra, anakartta "wake up LAN" gibi seçenekler ve hatta benim USR modemimde uzaktan bağlanacak bilgisayarın ip'si girilebilen "remote management" diye bi ayar bile var. bunları kullanarak stand-by'daki bir bilgisayarı, evin dışından biyerden uyandırmak mümkün müdür?!?!

şimdiden saolun

ne oldu arkadaş ikidefa aynı konuyu açmışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

pek sayın arkadaşlar,

Şimdiki kablolu adsl modemlerde ise winwods'un "bu aygıtın beklemeden
    çıkarmasına izin ver" gibi opsiyonların yanısıra, anakartta "wake up LAN" gibi seçenekler ve hatta benim USR modemimde uzaktan bağlanacak bilgisayarın ip'si girilebilen "remote management" diye bi ayar bile var. bunları kullanarak stand-by'daki bir bilgisayarı, evin dışından biyerden uyandırmak mümkün müdür?!?!

şimdiden saolun

ne oldu arkadaş ikidefa aynı konuyu açmışsın

ben de demin fark ettim. ilk mesajı yazdığımda iexplorer time-out vermişti. ben de bir daha yazmıştım. şimdi sildim. noprob.

• quote:

pek sayın arkadaşlar,

Şimdiki kablolu adsl modemlerde ise winwods'un "bu aygıtın beklemeden çıkarmasına izin ver" gibi opsiyonların yanısıra, anakartta "wake up LAN" gibi seçenekler ve hatta benim USR modemimde uzaktan bağlanacak bilgisayarın ip'si girilebilen "remote management" diye bi ayar bile var. bunları kullanarak stand-by'daki bir bilgisayarı, evin dışından biyerden uyandırmak mümkün müdür?!?!

şimdiden saolun

Evet mümkündür dostum modem üzerinde tetikleyen bir port wardı uyandırması için o port numarasını tam olarak hatırlamıyorum ama ya 21 yada 22 bu port açtığında ben oto olarak tetikleme yapabiliyor ve wake up yapabiliyor modem en azından bendeki üründe denediğimde çalışıyor.Ben bulunduğum yerden evdeki pc mi uyandırabiliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.