Şimdi Ara

Adsl Modem Kapatıp acinca kullanıcı bilgileri gidiyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Öncelikle herkeze şimdi dlink adsl modem'ıme ayarları yapıyorm, kullanıcıadımı ve şifremi yazıyorm ve internete bağlanıyorum...
    ama modemı kapatıp açtığımda veya elektrik gittiğinde ayarlarım resetleniyoo, ve bir arkadasm datron'nu tavsiye etti sorun yaşamassın dedi ve datron aldım, datron da ayarları yaptım ve bağlandım ve daha sonra yumdum gözümü kapadım modemi ve ppp ışıgı yanmıyor yanı nette çıkamıyorm,
    sonra modemn ayarlarına bir kez daha girdim kullanıcı adım ve şifrem duruyodu bu sefer silmemiş sadece connect butonuna bastım ve 30sn içinde tekrar bağlandım internette ama modemı kapatım açınca yine gidiyor internet bağlantım,
    bu problem neyden kaynaklanıyo olabilr yardımcı olabilirseniz sevinirm, delirmek üzereyim, modemın ayarlarına girmekten connect demekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenith34 -- 18 Ekim 2006; 15:24:27 >

• Bütüm modemlerde ayarı yaptıktan sonra Flash'ına yazdırman gerekirki kapatıp açılınca değişmesin. Ayarları yaptıktan sonra Write to flash yada sistem den flash a yardır ve reboot şeklinde bir ayar vardır, boşyere satmışsın Dlink'i.. Her modemde böyledir.
  • e benimkinde böyle birşey olmuyor ben akşamları hep kapatıyorum ayarlarını hep save et bişi olmaz
  • ilginiz için tşkrler
    zaten sorun bu arkadaşlar save'lıyo zaten diyorm,
    aynı modemler zaten başka bir yerde sorun çıkarmıyor bunun nedenı telefon hattından mı kaynaklanıyor veya elektrikden mı onu anlamış değilm
    başka bu problemı yaşayan varmı bi benm başımamı gelir bu olaylar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenith34 -- 19 Ekim 2006; 0:53:48 >
  • datron modemlerde normalde hiçbir ayar yapmadan sadece kullanıcı adını ve şifreni yazıp senin yaptığın gibi connecte basman yetiyor normalde.
    modeminle alakalı bir problem olabilir yada modemin yeni versiyonlarında değişmiş olabilir ayarlarını dikkatle kontrol et derim "save" özelliği varmı. eğer bulamazsan öle bişey modemi kontrol ettir derim çünkü herseferinde yazmak usandırır bisüre sonra.
    ama kesinlikle kabloyla yada telefon hattıyla alakalı bir durum değil bunu bilmeni isterim
    kolay gelsin başarılar...
  • arkadaşlar bende de aynı şey oluyo pegasus modem var telekomdan elemanlar geldiğinde ayar yaptılar kapatıp açınca hiçbir sorun olmuyodu ama 2 gündür modemi kapatıyorum açınca ayarları resetlenmiş oluyor bi yardımda bana edin yav
  • Ayarları girip modemin içine kaydetmeniz lazım. Kaydetmezseniz modemi kapatıp açtığınızda ayarlar gider.
    Modemin içine nereden kaydedileceğine modem kitapçığından bakabilirsiniz. Eğer doğru bir şekilde kaydetmene rağmen ayarlar siliniyorsa modemde sorun vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hacı yok kayıt mayıt etme baktım kullanım kılavuzuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersinerk

datron modemlerde normalde hiçbir ayar yapmadan sadece kullanıcı adını ve şifreni yazıp senin yaptığın gibi connecte basman yetiyor normalde.
    modeminle alakalı bir problem olabilir yada modemin yeni versiyonlarında değişmiş olabilir ayarlarını dikkatle kontrol et derim "save" özelliği varmı. eğer bulamazsan öle bişey modemi kontrol ettir derim çünkü herseferinde yazmak usandırır bisüre sonra.
    ama kesinlikle kabloyla yada telefon hattıyla alakalı bir durum değil bunu bilmeni isterim
    kolay gelsin başarılar...

zaten datron da yazdığın en son kullanıcı adını ve şifreyi kaydediyor., save olayı artık hiçbir modemde kalmadı zaten kitapcıklarda saveleyn diye bir not da yok orjinal pdf nı de inceledm, modemın diğer ayarlarınıda inceledim save diye bir olay yok zaten, aynı modemı arkadasm da kullanıyor onda böyle bir problem yok,

zaten kullanıcı adını ve şifreyi kaydettiğini söylüyorum. ama internete cikamıyor modemn üzerindeki ppp ışıgı yanımıyor. yanı kaydetmekle alakalı bir problem yok. dnsleri çözemiyo heralde ama dns'leri datron otomatik alıyor telekomn verdığı dns lerde aynı zaten,kafayı yıcem ya

192.168.1.1 yazıp girdiğimde kullanıcı adı ve şifrem zaten yazıyor. tekrar connecte bastığım da 30sn geriye doğru sayıyo ve internetteym ama modemı kapatıp açtığımda ayarlar gidiyor. bu sorunun aynısını bana dlink dede yaptı.

valla saçma geliyor olabilr anlattıklarım sktr git diyn de olabilr içinizde ama sorun bu kendi dediğime bile inanmıyorm valla

telefon kablolarını tekrar çekicem heralde deliricem yoksa, başka bir çözüm önerisi olan yok ise
    ilginiz için teşekkurler herkese.

• Bence modemle ilgili bi sorun war garantisi warsa wer, benim de datron 192.168.1.1 den girip kullanıcı adı şifreyi yazıp quick setupu yaptıktan sonra asla gitmiyor. İnşallah donanım sorunu değildir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.