Şimdi Ara

TV açıkken internete giremiyorum,yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet in 8 megabitlik internet paketini kullanıyorum ama günde maximum 1-2 saat nete girebiliyorum.sorunum şu.evde televizyonu açtığımızda internet bağlantım anında gidiyor,televizyon kapatıldığında ise hemen geliyor.modemim pikatel marka,ethernet ile bilgisayara bağlı,kablosuz özelliği falan yok.uydu cihazım ise Next YE-2000 Super X Plus.telefon ve tv prizlerimiz arası en fazla 60-70 cm.benim bildiğim kadarıyla elektrikle telefonun bir etkileşimi yok.yardımcı olursanız inanın çok sevinirim

• aynı sorun bendede olmuştu,uyduya gelen kabloda ek vardı.o ek frekans yayıp parazit yapıyordu.eki kaldırınca düzelmişti.
  • ammada hassasmış ilginç bu bilgi belkide ileride hayat kurtarır şaka şaka ama böyle bir şeyle karşılaşırsam kafayı yemeden sorunu çöze bilirm teşk.
  • Hakikaten enteresan bir sorun,ama bu tarz parazitlenmeler olabiliyor maalesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Hakikaten enteresan bir sorun,ama bu tarz parazitlenmeler olabiliyor maalesef...

...
  • bende tost makinası açıkken internete giremiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok garip :D İlk defa duydum böyle bişey
  • next i bu yüzden sattım makina cok acayip bişey HD moedlini kullanıyordum download yaparkan yayın gidiyor kullanmıyosun gene öyle ıp almıyor felan uzun iş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.