ttnet in 8 megabitlik internet paketini kullanıyorum ama günde maximum 1-2 saat nete girebiliyorum.sorunum şu.evde televizyonu açtığımızda internet bağlantım anında gidiyor,televizyon kapatıldığında ise hemen geliyor.modemim pikatel marka,ethernet ile bilgisayara bağlı,kablosuz özelliği falan yok.uydu cihazım ise Next YE-2000 Super X Plus.telefon ve tv prizlerimiz arası en fazla 60-70 cm.benim bildiğim kadarıyla elektrikle telefonun bir etkileşimi yok.yardımcı olursanız inanın çok sevinirim
aynı sorun bendede olmuştu,uyduya gelen kabloda ek vardı.o ek frekans yayıp parazit yapıyordu.eki kaldırınca düzelmişti.
ammada hassasmış ilginç bu bilgi belkide ileride hayat kurtarır şaka şaka ama böyle bir şeyle karşılaşırsam kafayı yemeden sorunu çöze bilirm teşk.
Hakikaten enteresan bir sorun,ama bu tarz parazitlenmeler olabiliyor maalesef...
quote:
Orijinalden alıntı: bobita
Hakikaten enteresan bir sorun,ama bu tarz parazitlenmeler olabiliyor maalesef...
next i bu yüzden sattım makina cok acayip bişey HD moedlini kullanıyordum download yaparkan yayın gidiyor kullanmıyosun gene öyle ıp almıyor felan uzun iş..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme