Bildirim
adsl modem sorunu
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Müşteri hizmetlerini ara ve sor.Çok kaliteli düzeyde teknik destek sunuyorlar zaten.
0-216-540 43 90 Pbx
Oluşum Bilgisayar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesorpc -- 20 Eylül 2005, 13:58:15 > -
yaaa zoom x5 var bende aynı sorun bendede var bilgisayarı kapattığımda bi sorun yokda modemi fişten çektiğimde resetleniyor yaaa sen müşteri hizmetleri aradıysan banada söle bi ne dediler -
benimde modem sorunum var ip numramı girdigim zaman kullanıcı adımı ve şifremi kabul etmiyo zaten hep aynı şifreyi kullanıyorum unutmam imkansız orjinalini giriyorum olmuyor.reset atsam zaten bişey olmuyo ne yapmaliyımda şifremi değiştirebilirim internete girdigim zaman arada tarayıcı sayfamı actıgımda tt ye baglı bi kayıt menusu cıkıyo ama her zaman deil birinin hesabıma girme ihtimali nedir? Acill yardım teşşekurler -
neyse aradan pek bi zaman geçmesede problemi çözmeyi başardım ilgilenenlere ilgileneceklere teşekkürler. -
modem de yaptığınız değişiklikleri SAVE edip kayd ediyormusunuz ? -
quote:
Orjinalden alıntı: tomandceri
modem de yaptığınız değişiklikleri SAVE edip kayd ediyormusunuz ?
Evet abi yapıyorum ben sana anlatayım yaptıklarımı.
basic setup kısmanda gerekli ayarlamaları yapıp save changes diyorum ondan sonra advanced setup wan configration kısmındada gerekli ayarlamaları yapıp save changes diyorum basic setup sayfasına dönüyor burada write to setting flash diyorum
modemi fişten çektiğimde bu ayarları yenilemeden bağlanamıyorum ama herşey aynı yani bozulan bişey olmuyor son kayıt ettiğim gibi herşey fakat ayarları tekrar yenilemek zorundayım yoksa bağlanamıyorum nete. -
zoom modemler bu aralar çok sorun veriyor arkadaşlar...
sorunu nasıl çözdüğünü anlatırsan biz de bilgilenmiş oluruz...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- american megatrends nedir
- tp link modem arayüz
- checking media hatası
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- iki modemi birbirine bağlamak
- laptop menteşe tamiri
- windows ekran görüntüsü alma
- udf dosyası nasıl açılır
- dlss nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X