Şimdi Ara

ADSL Modemde sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli arkadaşlar ben 2 3 senedir internet kullanıyorum ve modemi birkaç defa portlarından 1 tane si çalışmadığı için değiştirdim şimdi uzun zamandır hiç sorunsuz artes marka bir modem kullanıyordum bu modem 4 portlu apartmanda benden alıyor interneti.
    şimdi ben kendi kablomu 1.ye takmıştım dediğim gibi uzun zamandır sorunsuz kullanıyordum bu arada hackerlık veya daha başka işlere makinaya arıza vericek bana arızaq vericek işlere bulaşmadım
    gün geldi çattı benim internet yavaşlamaya başladı yavaşladıda yavaşladı hiç giremez oldum sonra
    komşudan tarattım interneti onda normal makinaya format attım yine bi düzelme olmadı bene bende benim kabloyu 2. yere taktım ve süper normal çalışmaya başladı aradan 1 ay geçti aynı sorun yine oldu internet çok yavaş neredeyse giremiyorum ve aynı taktığı yaptım busefer 3.port taktım benim kabloyu ve normal çalışıyor

acaba sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir neden portlar sırayla bozuluyor ve neden benim kullandığım yerlere birşeyler oluyor.

not: bozuk yerler hala internet varmış gibi 100lük bağlandı diye gösteriyor takınca.

lütfen en kısa zamanda olmasada bu soruna bir çare istiyorum sizlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortal_soldier -- 6 Mart 2008; 10:44:06 >

• arkadasım peki o bozuk diye tespit ettigin yerlere diğer pc lerden birini takmayı denedinmi denediysen çalışması nasıl peki
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkan_50k

arkadasım peki o bozuk diye tespit ettigin yerlere diğer pc lerden birini takmayı denedinmi denediysen çalışması nasıl peki

denedim arkadaşım ama sorun aynı onlarınkide çalışmadı :)
  • ozaman bence modeme bi reset at onu dene.
  • quote:

ozaman bence modeme bi reset at onu dene.

kardeşim nekadar saçma cevaplar veriyorsun onları bende biliyorum heralde hiç bilmeyen adam bile tahmin edebilir onu madem anlamıyorsun ozaman mesaj sayını artırmak için konuyu meşgul etme.
  • kablon oksitlenmiş olabilir arkadaşım uzun süredir kullanıyorsan eğer sorun sadece sendeyse modemden pc ye giden kablonu değiştir dene derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: immortal_soldier

quote:

ozaman bence modeme bi reset at onu dene.

kardeşim nekadar saçma cevaplar veriyorsun onları bende biliyorum heralde hiç bilmeyen adam bile tahmin edebilir onu madem anlamıyorsun ozaman mesaj sayını artırmak için konuyu meşgul etme.

Bu kadar sert olmaya gerek yok. Adam yardım etmek istemis olabilir pekala. Ayrıca modeme reset atmayı akıl edemeyenler de olabilir. İnsanlık hali belli olmaz::D
  • sanırım portların tümü aynı hatayı verecek her yolu denediysen modemini değişmeni tavsiye ederim.Yanma riski olabilir modemde aynı hatayı arkadaşımda yaşamıştım ondan biliyorum tamamen modem yanmıştı.Saygılar
  • Fiziksel Bağlantının sağlamlığından eminmisiniz?
  • theflood
    çok çok teşekkür ederim arkadaşım işte aradığım cevap buydu

en yakın zamanda değiştiricem modemi

diğer arkadaşlarada çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştıkları için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortal_soldier -- 7 Mart 2008; 23:21:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.