Bu konuyla ilgili forumdaki diğer mesajları da okudum fakat istediğim bilgilere ulaşamadığım için yeni bir mesaj atma ihtiyacı duydum. TT'un yeni kampanyasından yararlanarak kotalı 256 kbps hat almaya karar verdim. Fakat bu modem olayı kafamı karıştırıyor, çok çeşit var, belki hepsi yaklaşık olarak aynı işi yapıyor ama yine de güvenemiyorum. Aradığım kriterler şunlar: 1- Aynı anda masaüstü ve dizüstü bilgisayarıma internet bağlantısı vermek istiyorum. 2- Kolay ve kısa sürede kurulum aşamasını atlatıp, bu konuyla ilgili sorunlar yaşamak istemiyorum. Her bilgisayarımı açışımda sorunsuzca bağlantımı yapıp işlerimi halletmek istiyorum. 3- Güvenlikle ilgili herhangi bir sorun yaşamak istemiyorum. (firewall gerekliliğini ya da downloadu kısıtlaması gibi durumları da tam anlayamadım) 4- Download(p2p programları), oyun gibi konularda da sürekli extra birşeyler yapmak zorunda kalmak istemiyorum.
Yazdıklarımdan anladığınız kadarıyla en önemli şey sorunsuzluk tabi sorunsuzluk derken daha düşük kalitede hizmet de istemiyorum.
Ben en çok "Us Robotics 9105" ve "Alcatel SpeedTouch 510 switch" üzerinde duruyorum. Ayrıca ZyXel Prestige 652H, D-Link DSL-500G, Zoom X5 modelleri de aklımın bir köşesinde.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...
tek kelime ile ufff ya okumasını bilmiyorsunuz. yada anlamasını.. bu anlattıkların günlerdir, haftalardır yazılan şeyler...
beni asıl uyuz eden o değil hem dizüstü hem nrm pc ci olan biri kampanyadan faydalanacam diyo biz tüm imkanları zorlayıp adsl alıyoz 2 ay sonra bedava yapıyolaar ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖFFFFFFFFFFFFFF
evet ya bu telekoma ne demeli bilmiyom... biz aldık kampanya yapıyo herifler
quote:
Orjinalden alıntı: bbasoglu
tek kelime ile ufff ya okumasını bilmiyorsunuz. yada anlamasını.. bu anlattıkların günlerdir, haftalardır yazılan şeyler...
sanırım asıl sende okuma veya anlama problemi var. mesajımın başında diğer mesajları yeterli bulmadığımı belirtmişim. okursun mesajımı, yardımcı olcaksan cevap verirsin istemezsen vermezsin. forumu sürekli takip etme fırsatım olmadığı için geçmişteki mesajlardan yeterli miktarda faydalanamıyorum.
forumun arama motoru oldukça yeterli bence... Birşey danışmadan önce aramakta fayda görüyorum, çünkü bu şekilde insanların okuyup değerlendirip cevap vermesini bekliyorsunuz, eski thread'lerde ise aradığınız şeylerin cevabını hemen alabiliyorsunuz, tabi bir de biraz kalabalık yapmış oluyorsunuz... Fakat siz bunu yapmıyorsunuz diye de 'lemeye gerek yok bence... Saygılar