8 temmuzda hattım acıldı ve kullanmaya basladım(öğrenci tarife).adsl kota sitesinde temmuz 20 GB olarak gozukuyor ve bir ay sureyle bedava oldugu için sanırım 8 agustosta bitmesi gerekiyor tarifenin o yuzden 8 agustosa kadar indirebildigim kadar indirdim ve 8 agustostan sonra download u kestim.
adslkota sitesini kontrol ettigimde 2.82 gb en son kullandıgım agustos ayı kotasıydı ve sabah ve aksam 12 saat arayla bunu kontrol ettim. Daha sonra bilg. 2 gun kapalı kaldı-fişten çekik ancak actıgımda bi de ne goreyim 6.5 gb kota gozukuyo bu nasil oldu anlayamadim. Acaba telekom a nasil bi şikayette bulunabilirim.......
yardımlarınız için teşekkürler.......
biz ne halt yiyiceğiz ..... 69 ytl + 29 + kısıt ücreti ödedik bunlar senin ödemediklerin.. birde sınırsız kullandın bir ay.... birde böyle düsün bakalım...
hocam sen sınırlı mı aldın ben anlıyamadım
8 ağustosa kadar indirdiklerin daha sonra yansımış olabilri hocam ne uğraşıyosunuz ya kotayla motayla 20 milyon biriktir haşlığından al sınırsız yok yani tabi herkezin maddi durumuda güvenilmez adamlara hem ne kadar indirdimin kasıntısı internetin rahatlığını alır
musteri hizmetlerini ara ve bıldır o işlemi onlar halleder baska kımse halledemez burada forumda kımse anlamaz
İlk bir ay kullanım sınırsız, bu kampanyada galiba takvim ayına göre hesaplanıyor. Diyelim 5 Ağustos'da hattınız açıldı, 31 Ağustos akşamına kadar sınırsız indirme hakkınız var. Ama diyelim 25 Ağustos'da açıldı, maalesef sınırsız hakkınız yine 31 Ağustos'da son buluyor. Telekom ASDSL faturalarını her ayın 1'i itibariyle haırladığı için sistem de mecburen böyle çalışıyor...
o olabilir. , kullandıkların bazen 12 saat sonra geçmiyor siteye.. benimkinde 5 gün falan gecikme olmuştu bikere.. 13gb den 20 gb ye çıktı bir anda...