Şimdi Ara

ADSL online oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Inca AMX-CA81R kullanıyorum. Ethernet'ten bağlı makinaya. Internette birçok şey sorunsuz (chat, download, surfing, P2P yazılımları..) ancak oyun oynayamıyorum. Daha doğrusu oyunlarda başka serverlara girip oynayabiliyorum ama kendim host olamıyorum. mesela Age of Mythology'de Direct IP oynamak istiyoruz, ben host oluyorum. karşı taraf IPmi yazıyor ama bağlanamıyor. Biraz araştırdım. DMZ tanımlamam gerektiğini öğrendim, DMZ tanımladım ama yine de olmuyor. Web arayüzünden modeme giriş için 10.0.0.2 yazıyorum (modemin IPsi bu oluyor yani) Modem arayüzündeki bilgilere göre bir de 10.0.0.12 var. o da bilgisayarın IPsi. bilgisayarın IPsini DMZ Host olarak yazın diyorlar. 10.0.0.12 yazıyorum, ama yine de olmuyor. Virtual Server tanımlamam gerekiyo galiba ama onu da tam olarak nasıl yapacağımdan emin değilim. Bu arada bazı yerlerde, windowsun kendi oluşturduğu local area connection (modemle olan bağlantı) ayarlarından TCP-IP ayarlarından DNS ve IP ayarlarını kendiniz yapın, şunları yazın falan deniyor. ama ben onları yazınca modemle de bağlantı kuramıyorum, onun yerine "Ayarları otomatik algıla" gibi bi seçenek var, onu seçince herşey sorunsuz (oyun dışında). acaba DMZ tanımladıktan sonra o TCP-IP ayarlarını da mı değiştirmem gerekiyor? lütfen bi yardım.. şimdiden teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online Oyun
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.