Bildirim
Adsl Router + firewall destegi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Daha net sorarsan nasıl çalışır erken. Sistem bakımından mı.Yoksa çalıştırma mı.Firewall hemen hemen her modemde mevcuttur fakat ben bitdefender kulllanıyorum bunu kullan demiyorum ama lazımsa yükle birşeyler mutlaka lazım olacaktır internette. -
bende zone alarm kulanıyorum ama sorunum "o"degil merakımdan modemin kendi üzerinde hard veya soft olarak firewall"mı var
cahalıgımı bagışla.. -
modeme dahili olarak bir firewall var evet.bütün güncel modemlerde var.software birşey olmalı.emin degilim.ama bildiğim tek birşey var kesinlikle işe yaramıyor..mesela bu modemlerin firewall seçeneklerinde Ddos protection die birşey oluyor.göya Ddos saldırılarını durduracak yok öle bişi.denedik alakası yok.koca server lar durduramıo bi ufacık dandirik modemmi durduracak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X