ARKADAŞLAR ADSL IŞIĞIM YANMIYOR VE BİLGİSAYARIMDA MODEMİ TANIMIYOR CD DEN DRIVERI YUKLEYEMİYORUM SP2 KURDUM BÖYLER OLDU
modemin ne
SP1 in üstüne kurduysan eğer çoğu driver hata verebilir Tekrar kurmayı dene bence XP yi
Bende de cumadan beri ADSL kopuk. Ancak eskiden adslkota sayfasına giremezken şimdi girebilmeye başladım. Erenköy santralına mı bağlısın? Sanırım Erenköy santralında çalışma yapıyorlar.
Arkadaşlar Erenköy bölgesinde ADSL hattı çalışmayan başkaları var mı? Yazarsanız memnun olurum.
modemim speedcom ben konyadan bağlanıyorum bugün net bağlıydı birdenbire böyle oldu anlamadım dediğim gibi ne modemin ışığı yanıyor nede pc tanıyor acaba hat olmadığında usb modemi tanıyamıyor olabilirmi saçma ama telekom insana her ihtimali düşünmek zorundsa bırakıyor
faturanı ödedin mi kardeş ? telekom acımas walla bu ay 28 indeydi bazı son ödemeler ...
Ben sana olanı söyleyeyim dostum modemin ömrü dolmuş, modemini topla kutusuna koy ve garantisi var ise aldığın yere gönder.Büyük ihtimalle yenisini verirler.Aynı modemde banada aynı şey olmuştu