Arkadaşlar interneti yeni nakil ettirdim, kurulumu yaptıktan sonra Modem Arayüzü Şifresini ve Kablosuz Ağa bağlanırken istediği şifreyi değiştirdim (zor birşey yaptım güvenli olsun diye) bunun dışında birde ttnet şifresi varmış ama o şuana kadar karşıma çok çıkmadı, bu şifre ne işe yarar kritik bir şeyse onu da değiştireyim. Birde Modem Arayüzü Şifresi ile Kablosuz Ağ şifresini birbirine yakın birşey koydum bir sorun olurmu farklı mı koysaydım?
TTNET ve güvenlik.Red Hack adama güler.Bu güne kadar sorun çıkmamışsa aynen devam edin...
kablosuz ağ şifreni değiştirmişsen yeterli, modem giriş şifresini değiştirmende güzel olmuş kimse uğraşmaz onun dışında senin bağlantınla. ttnet şifresi dediğin üye olduğunda verilen kullanıcı adı ve şifresiyse eğer zaten senin hatta tanımlı o başkasında çalışmaz
quote:
Orijinalden alıntı: poison06
kablosuz ağ şifreni değiştirmişsen yeterli, modem giriş şifresini değiştirmende güzel olmuş kimse uğraşmaz onun dışında senin bağlantınla. ttnet şifresi dediğin üye olduğunda verilen kullanıcı adı ve şifresiyse eğer zaten senin hatta tanımlı o başkasında çalışmaz