Arkadaşlar Bugün Türk Telekom'a Dilekçe Falan Verdik Form Falan Doldurttular 1024 4Gb den 1024 Sınırsız Yapmak İçin. Tarifeyi Değiştirdik Fakat Dediler Nisan'dan İtibaren Sınırsız Olucak Daha Önce Ay Ortasında Tarife Değiştiren Arkadaşlar Acaba Bu Doğrumu Ben 27 Gün 4Gb Mi Devam Edicem..?
Ben 3 Ocakta değiştirmiştim ve 1 saat içinde sınırsıza geçmiştim.
o isi online 4440375'den yapcaktin :D
ama gene gecip gecmedigini ara sor istersen
tarife değişikliği için ücret alıyorlarmı. Bende 4 gb den sınırsıza geçmek istiyorum ama tarife değişikliği için ücret alıyorlar mı acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: otmotvmhndsi
tarife değişikliği için ücret alıyorlarmı. Bende 4 gb den sınırsıza geçmek istiyorum ama tarife değişikliği için ücret alıyorlar mı acaba?
almıyorlar.
arkadaşlar biz geçen ay 1 mb 4 gb bildiğimiz kotalıdan sınırsız 4 mb geçtik.
yeğenimle birlikte kullanıyoruz ay sonunda geçiş işlemini yaptık. hızımız geğişle birlikte artı kullandık vs. buraya kadar sorun yok ama aralık ayının faturası yani 4 mb kullandığımız ilk aya ait faturamız 89 TL olacakken 152 lira fatura düzenlenmiş.
kıst ücreti olarak 60 küsur lira yazmışlar. adsl ye yeni abone olmadık kıst da nerden çıkıyor. ilk faturamız olsa şöyle bir buçuk aylık falan kullansak anlayacağız kotalı faturalarımızı ödedik hep 62.5 TL olarak kotayı aştığımızdan ve kasım sonu sınırsız 4 aldık. olacak iş mi bu.
müşteri hizmetleri de bilmiyor nasıl olduğunu. böyle mi müşteriye hizmet verecekler. tele bakan faturalandırmadaki ücreti ben de bilmiyorum diyor.
telekom müdürlüğü ile uğraşıyoruz.
bu şekilde bir olayla karşılaşanlar çözüme nasıl ulaştılar ya da halledebilen oldu mu bu yanlışlığı. bir fikir verin.
quote:
Orjinalden alıntı: nightmare115
arkadaşlar biz geçen ay 1 mb 4 gb bildiğimiz kotalıdan sınırsız 4 mb geçtik.
yeğenimle birlikte kullanıyoruz ay sonunda geçiş işlemini yaptık. hızımız geğişle birlikte artı kullandık vs. buraya kadar sorun yok ama aralık ayının faturası yani 4 mb kullandığımız ilk aya ait faturamız 89 TL olacakken 152 lira fatura düzenlenmiş.
kıst ücreti olarak 60 küsur lira yazmışlar. adsl ye yeni abone olmadık kıst da nerden çıkıyor. ilk faturamız olsa şöyle bir buçuk aylık falan kullansak anlayacağız kotalı faturalarımızı ödedik hep 62.5 TL olarak kotayı aştığımızdan ve kasım sonu sınırsız 4 aldık. olacak iş mi bu.
müşteri hizmetleri de bilmiyor nasıl olduğunu. böyle mi müşteriye hizmet verecekler. tele bakan faturalandırmadaki ücreti ben de bilmiyorum diyor.
telekom müdürlüğü ile uğraşıyoruz.
bu şekilde bir olayla karşılaşanlar çözüme nasıl ulaştılar ya da halledebilen oldu mu bu yanlışlığı. bir fikir verin.
off korkutum simdi ya...ayın 14ünde aradım sınırsıza geçmek için 24 saat içinde geçersiniz dedi..ama şimdi benim ay sonu faturam ne kadar gelicek ki?:'( annemler kesin keserler beni yaa..neti kapatırlar walla
Arkadaslar... Lütfen bana içimi rahatlatcak yorumu yapın !!! Şimdi ben 13 agustosda kotalıdan sınırsıza gectim interntten yaptım bunu online işlem merkezinden.Daha sonra ben ttnet i aradım limitisiz paket kullanıyosun su anda deidi ve bana ayın 13 e kadar kotalı tarıfenın ucretını odeyeceksın 13 den ayın 31 ine kadar olan kısım için limitsiz faturasını odersın denıldı.Bu dogrumu ben buna inandım yanlıs mı yaptım.kotam su anda 20 gb :((( bi arastirim dedim sok oldum lutfen bana bir acıklama yapın..
Dilekçe vermeye gerek yoktu 4440375 ten halledebilirdin.Ertesi aydan itibaren sınırsız oluyor
ertesi ay değil arkadasım tarife değiştirdiğin an değişiyor tarifen internetten bakabilisin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme