Şimdi Ara

ADSL veri kontrolü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kotalı ADSL abonesiyim. Benden başka bir arkadaş ile beraber kullanıyoruz. Ondan para almak istemiyorum ama kotayı da aşmak istemiyorum :-) Kendi bilgisayarımda sorun yok zaten DU Meter ile görebiliyorum. Asıl sorun toplam telefon hattından ne kadar download ettiğimiz. Modem kapanınca, gelip giden veri miktarları da siliniyor.

Toplam ne kadar veri indirdiğimi nasıl görebilirim? h**p://adslkota.ttnet.net.tr adresi çalışmıyor.

Modemim Origo ASR-8400

Teşekkürler.

• bence 29un üstünde gelirse ondan al. zaten max 61 ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: potasium

bence 29un üstünde gelirse ondan al. zaten max 61 ytl.

max 61YTL ne iş ??? 256 kotalıda 61YTL den sonra daha artmıyomu?
  • Yok mu yardım edebilecek? :-(
  • ben airties modemin kendi download sayacını kullanıyorum.

ama iki ayrı makine olunca nasıl olacak sorun bu değilmi?

en iyisi sen kendi makinene kur modemi daha sonra bir sayaç proğramıyla takip et.

3 gb ye yaklaşınca arkadaşını haberdar et.

download olayına sınır getirsin.
  • Evet @mab2003, sorun iki ayrı makinenin toplam indirdiği veriyi gözlemlemek.

Önerebileceğin bir sayaç programı var mıdır telefon hattından indirilen veriyi sayabilen?

Çünkü aynı zamanda iki bilgisayar da birbirine bağlanmış oluyor, oyun, program film de gönderebiliyoruz birbirimize, bu ücretlendirmeye girmez doğal olarak, bunları saymaması lazım.
  • eğer modemin portluysa zaten sanada ekler onun kullandığı dosya miktarını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu topic'i siliyorum.
  • neden siliyon :P
  • Tabii ki biribirinizle alışveriş yaptığınız dosyaları size fatura etmez bunlar zaten modem ve bilgisayar networkunde gidip gelen dosyalar. Eğer diğer bilgisayarla ortak olarak yaptığınız download miktarını görmek istiyorsan senin ya da onun makinasını server olarak kurmalı ve interneri buradan diğer arkadaşa paylaştırman lazım. Ancak bu şekilde bu kontrolü yapabileceğini düşünüyorum en aklıma başka birşey gelmiyor..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mareşal®

Bu topic'i siliyorum.

kaç tane sildin artist
  • ben airties ın kendi proğramını kullanıyorum.

fakat senin modem için tavsiye edebileceğim evelden kullandığım bir proğram yok.istersen inndir.com

bir bak orda bazı sayaç proğramları vardı.belki bir sana uyar.
  • TRKY-NetMetre diye bir program var baya i_ine yarar inndir.com da var
  • Benim makineyi server olarak tanıtsam, modeme usb'den bağlanmam, diğer makineyi de benim ethernete bağlamam gerekiyor sanıyorum? ama kablo düz kablo, bağlayamam..

Bir inndir.com a bakayım.

Teşekkürler herkese.

Topiği silene de teşekkürler :-) Mantar gibi bu tipler yaw, her forumda var birkaç tane.
  • Ya bu arada söylemeyi de unutmayayım, benim bilgisayarım kapalı olabilir ama diğer bilgisayar açık olabilir, onu da görmem lazım :-) Çok şey mi istiyorum nedir?

Kısacası en başından söylediğim gibi şartlar ne olursa olsun toplam telefon hattı kullanılarak indirilen veriyi kontrol etmem lazım :-)
  • oda olur dediim programla en son pc ni kapat1rken toplam alinan veriyi not al1rs1n açinca bakarsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.