Şimdi Ara

ADSL Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunu arama motorundan bulamadım arkadaşlar;

Bugün yeni kasa topladım, epox kda3+pro
    Xp kendisi eterneti gördü ama eski bilgisayarımda Win2000 ve Win98 de aynı adsl modemle intenete girebilirken Xp de 10.0.0.2 ye bile giremiyorum

Xp de herşey default

command da ipcfg yazdıgımda bi ip göremiyor

Neler yapabilrim 5 sene sonra bilgisayar yenilettik intenete giremiyorum:(

Modem: cnet cnad804-NF

• ethernet kartını xp kendi gördü demişsin bence güncel driverını kendin yüklemeyi dene.
  • anakartımın kutusu içinden herhangi bi driver CD si çıkmadı
    Epox kda3+pro nun Ses kartı ve eternet kartı hakkında bilgiyi de mi arayıp bulacaz? Çünkü ses kartını da tanımadı XP
  • OLMAZ ANAKARTIN CD SİNİ HACILAMIŞLAR GİT YENİ BİR ANAKART KUTUSUNDAN VERSİNLER OLURMU ARKADAŞIM AYNI ŞEYİ BANA DA YAPTILAR
  • modeme reset çek. ve link ışığı yanıp sönüyomu ona bak. yanıp sönüyosa girmen lazım
  • eger link ısıgın sureklı yanıyorsa resetten sonra demekkı hattın var. 10.0.0.2 ye neden giremiyorsun ? şifremi yanlıs gırıyosun yoksa hıc acılmıyormu? ethernetı tanıyor dedıgıne gore ordada bır sorun yok anladıgım kadarıyla.xp zaten ses kartını gormez onuda anakartın cd sınden tanıtıcaksın. tam olarak bır acıklama yaparsan daha hzılı yardımcı olabılırız sana.
  • benimde speedcom modemim var yeni bilgisayar akdım 1 gün internete gçriyom 1 gün giremiyom modeme reset çektim olmadı en son bilgisayarcıyı dün çağırdım oda yapamadı herşey normal dedi bugün yeni bir modem alıp gelecek modemden olabilir dedi
  • Bu ADSL hep problem oluyor ya.
  • speedcom modellerdemi problem oluyor
  • Sorun büyük ihtimal ethernet kartından 10.0.0.2 de görüntülenmiyosa daha modeme ulaşamıyo demektir. Sen güncel sürücüyü edinmeye bak.
  • modemle uğraşma eğer 10.0.0.2 ye girdiğinde karşına boş bir sayfa geliyorsa. sorun tamamen bilg. da bunun için internet explorer--> araçlar-->internet seçenekleri-->bağlantılar sekmesi--> orda yerel ağ ayarları var altta onu tıkla ayarları otomatik olarak algıla seçeneğine tık koyup tamam uygula deyip çık.... tabii ki ethernet kartının sürücülerinin doğru olarak yüklendiğini varsayıyorum...

bu olmazsa tüm programlar donatılar iletişim yeni bağlantı sihirbazına gir okuyarak doğru şekilde yapılandır... kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.