Şimdi Ara

Adsl'ye inat KABLO NET'e Geçtik. Hızlar 2kat Arttı!! - 256k-512 OLDU!!! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
0
Favori
62.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Adsl'ye inat KABLO NET'e Geçtik. Hızlar 2kat Arttı!! - 256k-512 OLDU!!!

Merkez/Kocaeli
    yaşasın 29 ylt ye 512 kbps...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

elin arabına para kazandıracağıma hem de ermeni yalakasına para kazandıracağıma gider %100 Türk kuruluşu olan Türksat'a para kazandırırım. sadece internette değil her şeyde önce Türk sermayesi kazansın derim. yabancı banka kredi kartı veya hesabı kullanacağıma Türk bankalarını özellikle devlet bankalarını yeğliyorum. dünyanın gittiği istikamet o yönde, bir tek biz farklı davranıyoruz.

dünya o yönde gitseydi senin gibi aç kalırdı.
  • arkadaş 2 kat artım diye sevinme ben 1 ağustostanberi 2 kat, ama 4 kat bekliyoruz (genede azda olsa yarı yarıya kardasın)
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

arkadaş 2 kat artım diye sevinme ben 1 ağustostanberi 2 kat, ama 4 kat bekliyoruz (genede azda olsa yarı yarıya kardasın)

ne 4 katı ya! sinirlendirdiler bizi! en az 8 kat istiyorum ben! 3 aydır yurtdışında olmama rağmen hergün haberleri takip ediyorum ve 3000 km uzaktan koca bir yolluyorum Turksata! kullanıcı her sabah yeni bir umutla kalkıyor ama her geçen gün hayal kırıklığı. yazık...
  • Sinirlenmekte haklıyız ama bide şu var kimse vermez 1024 kbps 19 yt,l hadi verdi diyelim o zaman ne olacak millet kablo internete hücum ne hız kalır nede bağlantı
  • adsl den kabloya geçen arkadaşlar. gerçekten helal olsun
  • ben geçtim

1024 sınırsız
  • ne hortlattınız bu eski konuyu

1 yıl oldu nerdeyse
  • harbiden zaman ne kadar çabuk geçiyor
  • kablonet bu aralar ankarada inanılmaz yavaş.hız artırımı oldugundan mı ki
  • dün akşamdan beri beşiktaşta 240kb ile dosya indiriyorum :) normalde bağlantım 1024lük. büyük ihtimalle vdsl2 1 temmuzda başlayacakmış dağıtmaya. 100 liraya 16 mbit, 140 civarı 32 mbit verince kablonet 6 mbit 100 lira olmaz. böyle olunca temmuz başı yada ağustos ayı gibi bir indirimde kablo internete gelir tahminimca. aynı anda adsl de de olabilir :) herkes için şimdiden hayırlı olsun ;) en son bu tür denmeyi kablointernet fiyat indiriminden önce yapmıştı ;)
  • kablonet fiyatı ağustosda indirirse kasım ayında uygulamaya gecer =)
  • bu nasıl bir hortlamadır boyle
  • Merhaba, 2senedir adsl 4gb kotalıdayım,kısa bir süredir kabloneti araştırıyorum.İzmir gaziemirdeyim ve kablo tv aboneliğim var.Tüm foruma bakamadığımdan bazı sorularım olacak.
    Sorularım kısaca şunlar:
    1-1024/256 16 tl-3gb kabloneti ;4gb kotalı(29tl) adsl ile kıyaslarsak hangisi daha uygundur?
    2- Kablonet abone sayısı arttıkça hızda yavaşlama oluyor mu?
    3-Kampanya dahilinde yıl sonuna kadar abonelik ücreti alınmayacakmış,bunun dışında hangi masraflar olur?
    4-Kablonet deki değişimlere göre adsl de yakın zamanda indirim olabilir mi?
    Teşekkür ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hipokrat

Merhaba, 2senedir adsl 4gb kotalıdayım,kısa bir süredir kabloneti araştırıyorum.İzmir gaziemirdeyim ve kablo tv aboneliğim var.Tüm foruma bakamadığımdan bazı sorularım olacak.
    Sorularım kısaca şunlar:
    1-1024/256 16 tl-3gb kabloneti ;4gb kotalı(29tl) adsl ile kıyaslarsak hangisi daha uygundur?
    2- Kablonet abone sayısı arttıkça hızda yavaşlama oluyor mu?
    3-Kampanya dahilinde yıl sonuna kadar abonelik ücreti alınmayacakmış,bunun dışında hangi masraflar olur?
    4-Kablonet deki değişimlere göre adsl de yakın zamanda indirim olabilir mi?
    Teşekkür ederim..

1-sınırsızdan vaz geçme...
    2-olmaz zaten yükseltici takılıyor apartmanın bodrumuna(türksat) yavaşlama da olmaz.. uzaklık mesafe saçmalığıda yok..
    3-sadece modem alırsın oda 70 ytl civarı tavsiyem netmaster cxc-150 ... birde kullanacağın internet tarifesi.+kablo tv ücreti oda 7ytl

4-vdsl çalışması yapılıyor deniyor.indirim yapılabilir......tabiki telekom 32 mbit getirirse türksatta yerinde saymayacak... zaten şu anda türksat docsis2.0 teknolojisi kullanılıyor... oda 30-40mbit hıza kadar desteği var....

adsl mi yoksa kablomu dersen tabikine ara fark ile kablo çok üstün........ karşılaştırılmaz bile....

• kablo internetin bi kablosuna bakın kapkalın birde adsl telefon hatttından gelen kabloya bakın
  • Teşekkür ederim yanıtlayan arkadaşlara;
    1-Sınırsız tarifede öneriniz 128/32 -19 tl olursa hız yetersiz kalmaz mı?Ayrıca ben 1024 kotalı 16 tl yi düşünmüştüm bu çok mu yavaş olur?4gb adsl ye göre)
    2-Adsl den kablo ya geçmeden iyi düşünmek lazım sanıyorum olası pişmanlık durumu için.
    3- Kullandığın kadar öde sistemi nasıl çalışıyor?
    4-Başka modem önerileriniz olabilir mi?
    Sağolun iyi günler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipokrat -- 26 Haziran 2008; 20:56:24 >
  • gene hortladı
  • 1-512kb KABLO NET=1024mbit ADSL 256K KABLO NET=512 ADSL
    3-Çok ilgileniyorlar işin bitse bile başka iş varmı diyorlar ve saygılılar adam terslemiyorlar
    4-netmaster cxc-150 al motorola kalite olarak iyi ama net çok gidiyor (DOCSİS 2.0 problemi)
  • Teşekkürler monster, (3 soruda bi değişiklik yapmıştım cevabını aldım sağolun)
    1-Bu durumda 512 kotali3gb 16 tl lik çözüm benim için uygun gibi görünüyor (yani hız açısından 4 gb kotalıyla hemen hemen aynı olacak sanıyorum sizin açıklamanıza göre.
    2-İnternetten video ve tv izlemek konularında 512 kotalı nın performansı nasıl olur?
    3-Bahsettiğiniz modedmi 2.el İzmirdee bulabilir miyim, ayrıca kablonet firma olarak modem satıyor ya da öneriyor mu?
    Sanıyorum kısa zamanda ben de adsl den kurtulacağım.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.