Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 ay olayı yaş iş..ttnet yine bütün şimşeklerini üzerine çekecek gibi gözüküyor..
  • shadow_Shooter
    kardeş telekom ile ilgili söylediğin her kelimeye katılıyorum. ellerine dilene sağlık.
    Gerçekten Hislerime tercüman olmuşsun. diyemediklerimizi anlatmışsın.
    Onca mail attık, onca yazı yazdık, epey uğraştık hiçbir şey çıkmadı.
    256 cılar olarak hep itildik. bu sferde aynı oyun oynanıyor.

bir alternatifin olsa Telekom bir dakka dururmuydum...........................
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.Bison

quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

Yıl sonuna kadar oldıkça makul fiyatla 2048k hızdan yararlanmak ve de bir adet kablosuz modem de işin "hediyesi" mi oluyor!??

Tamam, yıl sonuna kadar 2048i uygun fiyatla kullanıyorsun ancak kampanyaya hangi hızla katılırsan 2 sene boyunca o hızı kullanmak zorundasın. Yani kampanya fiyatları dışında 17 ay boyunca TT 2048 için ne fiyat belirlerse ödeyeceksin!
    Beni düşündüren tek nokta bu, yılbaşından itibaren uygulanacak fiyatlar açıklansa akıllarda soru işareti kalmayacak.

Valla dediğiniz gibi olacaksa (ki bunu burada nemecek de bir ara teyid etti..) kabulüm de umarım "kampanyaya girdiğin fiyatla devam edeceksin" demeyeceklerdir. Ne bileyim; mantıksız olduğunu biliyorum da T.Telekom'un böyle davranmaması garip geliyor benim gibi dinazorlara!...

Bence TTNet Temmuz içinde (eğer Hükümetten seçim yatırımı bağlamında bir zorlama gelirse) veya Ağustos-Eylül'de yeni tarifeleri açıklayacaktır. Bu tarifeler de 2008 başında, en azından bir 6-8 ay yürürlükte kalacaktır.

Ben T.Telekom/TTNet'in buradan öte artık yılda bir kez tarife değşikliğine gideceğine, bunun dışında da çeşitli kampanyalarla "gönül alacağına" inanıyorum!

• quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

shadow_Shooter
    kardeş telekom ile ilgili söylediğin her kelimeye katılıyorum. ellerine dilene sağlık.
    Gerçekten Hislerime tercüman olmuşsun. diyemediklerimizi anlatmışsın.
    Onca mail attık, onca yazı yazdık, epey uğraştık hiçbir şey çıkmadı.
    256 cılar olarak hep itildik. bu sferde aynı oyun oynanıyor.

bir alternatifin olsa Telekom bir dakka dururmuydum...........................

Rica ederim, aslında daha yazılacak çizilecek çok şey var ama her horoz kendi çöplüğünde ötüyor. Bizim buradaki yakarışımız uzaktaki telekom yetkililerine müzik gibi geliyor. Aslında gerçekçi olursak bu ülkede internet dışında ne düzgün ki bu düzgün olsun denebilir ama artık bir yerlerden de başlamak gerekiyor. Karanlığa küfredeceğine bir mum da sen yak demişler. Yeter ki yaktığımız mumun aydınlattığından emin olalım aksi takdirde yüzde hesaplarına takılıp kalırız, şimdi bazı arkadaşlarımızın takıldığı gibi... Ayrıca bu kampanya haberinin de kesinlikle yalan olduğuna inanıyorum. Ne TTNet'in kendi sitesinde ne de TT anasayfasında bu konuda bir bilgi yok. Kampanya cümleleriyle Google'da arama yaptığımda ise başka bir kelepir forumda aynı tarifelerle dalga geçilmiş mesajlara rastladım. Yani bu kampanyanın tarife şeması da başka bir forumda dalga geçilmek amacıyla kullanıcılar tarafından yapılmış.

Bir laf vardır, bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış... Eğer ayın 15'ine kadar sesleri çıkmazsa Türk Telekom'dan Ağustos öncesinde yeni bir tarife beklemiyorum. Biz de çabalarsak bir Nemecek oluruz sanırım...

• Bu kampanyada 2 yıl sözleşme olayı önemli. Yani 2 yıllık sözleşmeyi imzalayan eski (mevcut) kullanıcılarda benim kişisel yorumuma göre bu kampanyadan yararlanır. Önemli olan 2 yıllık sözleşmeyi imzalamak gibi geliyor bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_Shooter
    Rica ederim, aslında daha yazılacak çizilecek çok şey var ama her horoz kendi çöplüğünde ötüyor. Bizim buradaki yakarışımız uzaktaki telekom yetkililerine müzik gibi geliyor. Aslında gerçekçi olursak bu ülkede internet dışında ne düzgün ki bu düzgün olsun denebilir ama artık bir yerlerden de başlamak gerekiyor. Karanlığa küfredeceğine bir mum da sen yak demişler. Yeter ki yaktığımız mumun aydınlattığından emin olalım aksi takdirde yüzde hesaplarına takılıp kalırız, şimdi bazı arkadaşlarımızın takıldığı gibi... Ayrıca bu kampanya haberinin de kesinlikle yalan olduğuna inanıyorum. Ne TTNet'in kendi sitesinde ne de TT anasayfasında bu konuda bir bilgi yok. Kampanya cümleleriyle Google'da arama yaptığımda ise başka bir kelepir forumda aynı tarifelerle dalga geçilmiş mesajlara rastladım. Yani bu kampanyanın tarife şeması da başka bir forumda dalga geçilmek amacıyla kullanıcılar tarafından yapılmış.

Bir laf vardır, bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış... Eğer ayın 15'ine kadar sesleri çıkmazsa Türk Telekom'dan Ağustos öncesinde yeni bir tarife beklemiyorum. Biz de çabalarsak bir Nemecek oluruz sanırım...

Ltf. yazdıklarınızın çoğuna ben de katılıyorum ama korkarım geçmiş deneyimlerle bazı konularda paranoyak olmuşssunuz. (Bende de T.Telekom konusunda daha başka paranoyalar yok değil, tabii ki...)

Bu kampanya gerçek, aynen nemecek nick'li kişinin gerçek ve bir T.Telekom çalışanı olması kadar. Eminim P.tesi/Salı günü, gördüğünüz ve yalan zannettiğiniz o Kampanya Tablosu TTNet'in web sitesinde yerini alacaktır. Farkındasınızdır, TTNet'in zaten sürmekte olan bir "kablosuz modem" veya "kablolu modem+2 ay bedavaya kullan" kampanyası vardı. Bu kampanya da onun devamı mahiyetinde ve yeni Tarifeler TK'dan onay alıp açıklanıncaya kadar (belki işin içinde "seçim dönemini" de AKP nam-ı hesabına az zararla atlatabilme gayreti ve mevcut hükümeti biraz şirin gösterme gayreti dahi mevcuttur...) zaman kazanma, yeni abone elde etme mantığı yatmaktadır. Zira, alt yapı kendilerinde olsa dahi, artık mecburen ADSL'i de rakiplere toptan pazarlamaya zorunlu kılmakta yeni kurallar...

• Sanırım hiçbirimiz psikolog olmadığımıza göre birbirimize tanı koymaya gerek yok diyorum.

Şu adreste ne demek istediğimi siz kontrol edebilirsiniz:http://www.cithiz.com/showthread.php?p=607379 Yazılı kampanya bilgileri bana acemi elinden çıkmış gülünç cümleler gibi geldi. Aynı mesaj 31 Mayıs'da bu mesajdan bir gün önce orada postalanmış.

Nemecek konusu ve tarife konusuna gelince umarım siz haklı çıkarsınız da biz de şaşırırız...
  • @ shadow_Shooter

Gaz verip açık açık yazdırtmaya mı uğraşıyorsun nemecek e.
    nemecek şu an için açıklıyabileceği kadarını üstü kapalı bir şekilde açıklıyor işte.
    Bu güne kadar ne söylediyse çıktı. Boş konuşmuyor yani.

Yıl sonuna kadar 8 mbitlik yeni paketler çıkacak.
    Kırıcı olmadan düzgün bir şekilde tartışırsak sanırım nemecek arkadaşımız da bilgisi dahilinde bu son durumları bizlere iletir.

• Benimle aynı hizmeti alacak bir başka vatandaştan daha pahalı bir şekilde o hizmeti alacağımı söylüyorsanız bana, yanılıyorsunuz derim.
    T.C. Anayasasında yer alan adalet ve eşitlik kavramlarına aykırı bu.
    Bir kuruluş kendisine benden sonra abone olan birisine bana sattığı hizmetin aynısını daha ucuza satarak tüketiciler arasındaki denge ve eşitliği bozamaz.
    Hukuka aykırıdır herşeyden önce !
    Yok illa bunu yapmaya kalkarsa, yanlış hesap Bağdattan döner misali mahkemeden dava ile bu karar geri çevrilir, çok basit...
  • Haydaa, daha yeni abone oldum (Mayıs 8) şimdi bu kampanya'yı yapıyorlar.Ulan bunlarında ne yapacağı belli değil yaa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zafer

@ shadow_Shooter

Gaz verip açık açık yazdırtmaya mı uğraşıyorsun nemecek e.
    nemecek şu an için açıklıyabileceği kadarını üstü kapalı bir şekilde açıklıyor işte.
    Bu güne kadar ne söylediyse çıktı. Boş konuşmuyor yani.

Yıl sonuna kadar 8 mbitlik yeni paketler çıkacak.
    Kırıcı olmadan düzgün bir şekilde tartışırsak sanırım nemecek arkadaşımız da bilgisi dahilinde bu son durumları bizlere iletir.

Asıl söylemek istediğimi bir kaç cümlede özetleyen Zafer'e teşekkürlerimi iletiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: shadow_Shooter

Sanırım hiçbirimiz psikolog olmadığımıza göre birbirimize tanı koymaya gerek yok diyorum.

Şu adreste ne demek istediğimi siz kontrol edebilirsiniz:http://www.cithiz.com/showthread.php?p=607379 Yazılı kampanya bilgileri bana acemi elinden çıkmış gülünç cümleler gibi geldi. Aynı mesaj 31 Mayıs'da bu mesajdan bir gün önce orada postalanmış.

Nemecek konusu ve tarife konusuna gelince umarım siz haklı çıkarsınız da biz de şaşırırız...

İyi detektiflik yapıyorsanız. Tamam, o kampanya tanıtım cümleleri biraz devrik, kullanılan tabirler biraz amatörce falan da bunun bir "iç yazışma/heberlendirme" (Yani TTNet"iİn Bayilerine ilettiği bir yazışma) olduğunu ve TTNet'de de Türkçe'yi edebi dil olarak kullanmayı bilen fazla adam olmadığını kabul edersek bana göre "normal sayılır"!...

Merak etmeyin, bu sefer bu Kampanya gerçek de mevcut abonelere yapılan haksızlık tepki vermeye değer. Sanki TTNet, "mevcut aboneliğinin üzerine bir 2. hat al ve bu şekilde de bu yeni kampanya'dan yararlan; ben de (pardon, ağabeyim T.Telekom) senden kullanmayacağın bir hattın sabit ücret parasını alsın" demekte. Herhalde herkesin evinde bende olduğu gibi 2. bir ADSL hattı ihtiyacı yoktur veya herkesin evinde yeni ADSL aboneliği tesis ettirecek 2. veya 3. bir hattı da yoktur!...

Ama "kampanya" kılıfı altında bunu da sıyıracaklar ve aboneliğin teamülen düşük hızda gerçekleştiği yaz aylarını da böylece atlatacaklardır!...

• Bunun altinda baska seylerde aramak lazim , 2 yillik sozlesmenin altina imza atiyorsun , diyelimki 5 ay sonra Telekom aylik ucreti 100$ yapti.Ozaman ne olacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tvsapachester

Bunun altinda baska seylerde aramak lazim , 2 yillik sozlesmenin altina imza atiyorsun , diyelimki 5 ay sonra Telekom aylik ucreti 100$ yapti.Ozaman ne olacak?

Böyle bir şeyin olmasının mümkünatı yok. Zaten sabit ücrete zam getirileceği zaman bunu hissettirmeden yapmalılar, ki son zamda bu kampanya kisvesi altında yapıldı. Ancak buna itiraz edilmezdi, sağolsun tüketici dernekleri bu konuda boş durmadılar. Umarım sonuç alınır...
  • Telekomun bana göre en güzel tarifesi 128 sınırsız kullanıcılarını 256 ya çevirmesiydi. Ondan sonra da Telekom satıldı ve bu hale geldik. Bundan sonra da çok güzel kampanyalar tarifeler beklemiyorum açıkçası. Çünkü ne olduysa hep bizi kazıklamaya yönelik, hep daha çok koyun gütmeye yönelik oldu. Açıkçası gelecek tarife veya kampanya da pek umurumda değil. Zamanında o kadar çok tartışırdık ki bu konuları artık kabak tadı vermeye başladı. Aylık verdiğimiz 49ytl lerde haram zıkkım olsun diyorum. Araba vergisi ödüyoruz mubarek. Eyyyy Telekommm. Öbür tarafta bunların hesabını nasıl vereceksin acaba
  • Uçmaya hazır mısınız ?....
    İşte size TTNet’ten muhteşem bir kampanya!..

Bu fırsat kaçmaz!.. TTNet yine bir ilke imza atıyor. Bugüne kadar ADSL pazarında hiç yapılmamışı yaptık ve sizlere bomba gibi bir kampanya hazırladık!

*Aylık ücreti sadece ve sadece 14,99 TL
    ‘ye indirdik!..

*Bununla da kalmadik, üstelik yaninda
    modemi de bedava verdik!...

Dahası da var… Bu kampanyada yalnız değilsiniz.

Televizyonda reklamlar, gazete, dergi ve billboardlarda ilanlar, bu kampanyada sizlere sonsuz destek verecek.

ADSL almayan kalmayacak. Kampanyadan faydalanmayan bin pişman olacak!

HAYDİİİ SIRA SİZDE!

HEP BERABER SATIŞLARI PATLATALIM,
    KAZANCIMIZI KATLAYALIM…

Kampanya Mekaniği:
    TTNet ADSL ‘e Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında abone olan herkes 2007 yılı sonuna kadar çok özel fiyat tarifelerinden faydalanacak üstelik bedava modem sahibi olacak.

Kampanyanın Koşulları:

*Bu kampanyadan 24 Ay ADSL Abonelik Taahhüdü ile yeni abone olacak müşteriler faydalanabilir.
    *Kampanya tüm ADSL paketleri için geçerlidir.
    *Kampanyadan sadece yeni abone olacak ADSL müşterileri faydalanabilir. Kampanya mevcut müşteriler için geçerli değildir.
    *Bir defaya mahsus alınan 29 YTL bağlantı ücreti bu kampanya kapsamında da geçerlidir.
    *Kampanyadan faydalanacak müşterilerimiz, 24 aylık abonelik süresince hız/paket değişikliğini ancak üst paketlere geçerek yapabilir.
    *İptal durumunda katkılar geri alınır (modem ücreti + indirimler)

Kampanyanın Zamanlaması:

*Başvurular 4 Haziran – 31 Ağustos 2007 tarihleri arasında kabul edilir.
    *Abone indirimli tarifeden, 2007 Aralık ayı sonuna kadar yararlanabilir.

Kampanyayı Nasıl Destekleyeceğiz?

TTNet ADSL Destek Planı:
    *TV reklamı
    *POP materyalleri: Kampanya duyurumunda POP malzemeleri en güçlü iletişim araçlarından biridir. Özellikle afişler, satış noktasında kampanyayı müşteriye duyurması açısından büyük önem taşımaktadır. Kampanya süresi boyunca afişleri asılı tutalım, eksilenleri yenileyelim.
    *Yazılı basında (gazete ve dergilerde) kampanya duyuruları
    *Billboard giydirme: Kampanya süresi boyunca etkin görsellik yaratmak amacıyla ana arter ve işlek caddelerdeki billboardları giydireceğiz.

Haziran ayından başlayarak yıl sonuna kadar devam edecek olan bu kampanyada sizleri yazılı ve görsel medyada sürekli destekliyor olacağız.

Yaz Fırtınası Nedir, Ne Değildir?
    Önümüzdeki dönem, 2007 yılının toplam performansını temsil edecek bir süreç olacak. Yaz Fırtınası ile bugüne kadar hiç yapılmamışı yaptık ve bu kampanya ile satışlarımıza büyük bir ivme kazandıracağımıza inanıyoruz.

“Yaz Fırtınası” bir tarife değişikliği veya fiyat indirimi değildir, son alıcıya yönelik bir “KAMPANYA”dır. Dolayısıyla kampanyanın doğru algılanması ve mekaniğin müşteriye doğru aktarılması büyük önem taşımaktadır.

Fırsatı İyi Değerlendirelim!..
    Hepimizin ortak menfaati ve şirketimizin yeni ufuklara yelken açabilmesi için bu kampanyanın başarıya ulaşması yolunda hep beraber bu fırsatı iyi değerlendirelim.

Bundan sonraki süreçte siz iş ortaklarımıza yeni ve güzel haberler vermeye devam edeceğiz. Yaz fırtınasının hepimiz için hayırlı olmasını ve bol satışlar getirmesini dileriz.

TTNet A.Ş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Bison -- 2 Haziran 2007; 12:10:15 >

• nemecek doğru söylüyor.bende bir ttnet çözüm ortağıyım aynı kampanya bilgileri banada geldi.4 hazirandan itibaren kampanya başlıcak ama bu kampanyadaki kazık noktalar şunlar

1.2 yıl boyunca iptal ettiremiyorsunuz.İptal ettirdiğiniz takdirde bayağı bir ödeme alıyorlar sizden
    2.Listedeki fiyatlar sadece yıl sonuna kadar.01.01.2008 tarihinde tarife fiyatı değişecektir.Kimbilir o zaman fiyatlar ne olur şu an bilemiyorum
    3.Seçmiş olduğunuz hızdan daha düşük hıza geçiş yapamıorsunuz.Örneğin:2048 sınırısız aldınız sene sonuna kadar 54.99 dan kullandınız sene sonu hız değişikliği yapamıyorsunuz yada 1024 sınırsız kullanıyorsunuz onuda ancak 2048 ile değiştirebiliyorsunuz

Dikkatli olun TTnet sevmeyeceği eşeğin önüne saman atmaz
  • ilk olarak internete smile'la baglandiysan, evet;
    Kampanya guzel duruyor ama 5 Haziran'dan once basvurulmamali. Ben Smile kullaniyorum, bu kampanyaya gecmeyecegim ama, evinde TTnet ADSL'i olup da ikinci bir telefon hatti olanlar icin kacirilmayacak firsat 2048 limitsiz kablolu modem hediyeli kampanya harika gozukuyor
  • arkadaşlar biraz ağır olacak ama telekom hakediyor. ha f.cktır git be telekom
  • Grup Vitamin'in telekom için yaptığı bir şarkının sözleri:

(Müzik olarak "Salt'N'Pepa - Lets talk about sex" kullanılmış)

Oldu mu ya bak şimdi
    Faturalar kol gibi
    Nasıl da uyutuyorsunuz ayakta milleti
    Valla helal olsun, helal olsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.