Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak görürsünüz yine bütün hızlara arttırılır ve katalara 1gb eklenir ama 256 sınırsızlar yine yerinde ve aynı fiyatında kalır...Buna rağmen 256 sınırsız kullanmaya devam edicem...
  • bu yeni kampanyada sadece yüksek hızlar cazip görünüyor telekom bırakın 6 ayı 2 sene boyunca o fiyattan verse gene pek işime yaramaz çünkü cebimden daha fazla para çıkacak demektir bu kotalı kullanıyken bile günde 15 saat civarı internet başında duruyorum birde sınırsız olursa artık bilgisayarın başından ayrılmam
    ayrıca kotalı tarifelerdeki indirimler pek cazip görünmüyor zaten eski tarifede 2 ay bedava vardı şimdi bunu aylara bölmüşler bu arada bizim beklediğimiz indirim yıl sonuna kaldı galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.Bison

Grup Vitamin'in telekom için yaptığı bir şarkının sözleri:

(Müzik olarak "Salt'N'Pepa - Lets talk about sex" kullanılmış)

Oldu mu ya bak şimdi
    Faturalar kol gibi
    Nasıl da uyutuyorsunuz ayakta milleti
    Valla helal olsun, helal olsun

Grup Vitamin kaç sene öncesinden görmüş durumu işte.

• Arkadaşlar,
    kampanya fiyatlarını üst üste toplayıp, çarpıp, bölüp, çıkarıp tüm matematiksel fonksiyonları işlediğinizde ortaya şöyle bişi çıkıyor :
    Bu indirimler aslında 2 ay bedava kullanmaya eş !
    Yani siz 24 ay taahhüt ettiğinizde kazancınız hem modem hem 2 ay bedava sadece.
    Yani standart kullanıcılar 24 ay kampanyasına katılınca zaten aylık indirimini alıyor ve olay şimdi kampanyaya girenlerle eşleşiyor.
    Fiyatlar düşmeli ve gerçekten hakettiğimiz tarifeler uygulanmalıdır. Başka yolu yok !
  • 2048 sınırsıza gececek arkadaslara bence yıl sonunda 139dan indirim yaptık size alın 130 oldu denilcek onlarda yok ben kapattırcam dediklerinde cok güzel sözleşme maddeleri uygulanacak ben valla kesin birşey görmeden 2 yıllık sözleşme imzalamam şahsen valla anlamadıgım biz 3 yıl once adsl alırken 1 yıllık yaptılar sozlesmeyi 3 yıldır ne arayan var ne soran :)
  • 2 yıllık sözlesme yapınca aynı fiyat 2 yıl icin gecerli olmaz mı? bu nasıl is anlamadim?
  • olmuyor fiyatlar inersede çıkarsada sana yansıyor bu sadece 2 yıl abone kalıyorsun
  • Dünya tersine dönüyor... Eskiden kıdemli abonelere ödül, indirim verirlerdi, şimdi yeni insnları kandırmak için kampanyalar yapıyorlar...
  • Eğer cidden iş ortaklarına böyle bir mesaj attıysa telekom artık daha fazla bir şey demiyorum. "Haydiii kârımızı katlayalım" şeklindeki iş ortağını gaza getiren cümlelerden tutun da pişkin pişkin müşteriden "yararlanmayan bin pişman!" şeklinde ithaf edilmesi... Bir arkadaş demiş edebi Türkçe mi kullanması gereki telekomun diye ama düzgün Türkçe konuşmayı arkadaşımız edebi Türkçe konuşmak sanıyor anlaşılan. haYdi kelimesi, birden fazla uzatılan i harfleri... Başımızdaki telekom yetkililerinin ne mezunu olduğunu çok iyi özetliyor. Sonra biz bunlardan mantıklı hareket bekliyoruz...
  • Telekom şaşırma! Sabrımızı taşırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

Dünya tersine dönüyor... Eskiden kıdemli abonelere ödül, indirim verirlerdi, şimdi yeni insnları kandırmak için kampanyalar yapıyorlar...

Yok dünya terisne falan dönmüyor, dönen bizim pardon arap ogerin telekomu!
  • quote:

Orjinalden alıntı: forum123

Arkadaşlar,
    kampanya fiyatlarını üst üste toplayıp, çarpıp, bölüp, çıkarıp tüm matematiksel fonksiyonları işlediğinizde ortaya şöyle bişi çıkıyor :
    Bu indirimler aslında 2 ay bedava kullanmaya eş !
    Yani siz 24 ay taahhüt ettiğinizde kazancınız hem modem hem 2 ay bedava sadece.
    Yani standart kullanıcılar 24 ay kampanyasına katılınca zaten aylık indirimini alıyor ve olay şimdi kampanyaya girenlerle eşleşiyor.
    Fiyatlar düşmeli ve gerçekten hakettiğimiz tarifeler uygulanmalıdır. Başka yolu yok !

+1

Hatta bu kampanyanın diğer kampanyaya göre ALT HIZLARA GEÇEMEME gibi bir de dezavantajı var.
    Özellikle 2048 hızına abone olacaklar 2 sene boyunca kesinlikle hız değiştiremeyecekler.

• 1024 sınırsız a geçmek istiyorum ama bu kampanya

tehlikeliduruyor yamuk olmasın soora
  • arkadaşlar benim aklıma şu geliyo alınan tarife 2 sene boyunca kullanılacaksa 256 lar 2 sene kalacak mı demek oluyo bu ? aklıma sürekli bu takılıyor valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_shooter

quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

Orjinalden alıntı: shadow_Shooter

quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

quote:

Orjinalden alıntı: iMHoTeP

komikleştiler iyice gerçekten ya

Komikleşilen nokta neresi acaba?

TTNet A.Ş yeni abone kazanmak adına özel herhangi bir şirketin yaptığı gibi yeni aboneler için bir kampanya düzenlemiştir. ( Örn: Smile)

Bu bir kampanya, tarife değil. Kampanyaya katıldığın hızdan aşağı bir hıza 24 ay boyunca geçemiyorsun bunu özellikle belirtirim.

Burada eski aboneler bu kampanyadan faydalanabilse ne olabilir hiç düşünüyor musunuz?

Eski aboneler için yeni tarifeler hazırlanıyor merak etmeyin. Biraz daha sabır.

Bu nasıl zihniyet ya... Ayda bir giriyorsunuz ve sadece "sabredin yeni tarifeler geliyor" deyip çekip gidiyorsunuz. Ne kebap bir işmiş bu böyle... Bir şeyler gelecek bunu herkes biliyor, ama farklı olarak sizin bize anlattığınız nedir? Yeter artık yani... Türk Telekom da sabrın sınırsız olduğunu sanıyor ama benimkini cidden aştı artık...

Haksızlık ediyorsunuz. nemecek bu güne kadar olacakları bize hep önceden haber vermiştir. En azından iki büyük tarife geliştirmelerini bize aylar öncesinden duyurması itibariyle itibarımız vardır kendisine. O zamanlarda da herkes bir şeyler atıyordu ortaya "%90 böyle olacak" gibi, nemecek de gelişmeleri söyleyebileceği kadarıyla bize iletiyordu. Sonuçta gelip yaklaşık tarifeleri bizimle paylaşıyordu ve gerçekten de tarifeler onun söylediği gibi belirleniyordu. Bu sefer de inanıyorum ki zamanı geldiğinde hepimizin merakını köreltecektir. Üslubunuzu lütfen gözden geçirin. %90 başlığında şahsınıza hiç bir şey yöneltmedim, ancak malesef sazı elinizden bırakmıyorsunuz. Rica ederim üslubunuza dikkat edin, geçmişte gerçekleşenlerden emin olduktan sonra haklı tepkinizi gösterin...

@Serdar. Bakın burası kimsenin ahırı değil ki içindeki atlara yalnız o binsin... Ben de kullanıcıyım o da kullanıcıdır... Ahlak ve mantık kuralları çerçevesinde ben fikrimi söylemekte özgürüm. Ancak Türk Telekom'un böyle bir kampanyasına tepki veren arkadaşa çıkıp da "eski kullanıcılar da yararlansa bu yeni kampanyadan ne olur biliyor musun?" demek çok küstahca. Artısı bu indirim olacağı haberlerini 2 ay önceden bilince ne kazanıyorsunuz? Demek istediğim hiçbir detayını dahi bilmezken sadece indirim olacağı haberi sizi ne kadar tatmin ediyor? Siz memnun olabilirsiniz ama elimde saz bir yerimde kazık ben ve milyonlarca ADSL abonesi memnun değil. Kimse aylık maaşının %25'ini internete yatıracak kadar zengin değil ve bu insanların sabrını taşırıyor. Önce siz elime sazı verip üslup öğretmeden önce nabza göre şerbet vermeyi öğrenin. Burada herkesin ortak olarak şikayet ettiği nokta ücretin fahiş olmasıdır. Bu derece sinirlerin gergin olduğu bir ortamda birisinin hele ki aylığı 29YTL'den 2 Mbit internet kullanan bir Telekom görevlisinin fahiş fiyatlardan dem vuran bir kişiye çıkıp bu derece tepki vermesi çok kaba. Herkes biliyor burada diken üstünde oturuyoruz... O yüzden %90 adlı başlığımdan bu kadar rahatsız olduğunuz kadar aynı hassasiyeti bu konu için gösterin. Bu ülkenin insanı aylığı 400YTL ile 4 kişilik aile geçindiriyor...

• bi düşünün ki, bi kampanya yapılıyo ve ondan mevcut kullanıcılar yararlanamıyo...avrupada olsa adamı ipe götürürler sırf bu yüzden ama burda nerdeeeetek kral telekomrekabet kurumu ve telekominikasyon kurumu diye, sadece isimden ibaret kurumlarımız var birde..deli gibi maaşlar alıp...küs küs oturan nadide kurumlarımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 3 Haziran 2007; 0:44:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

bi düşünün ki, bi kampanya yapılıyo ve ondan mevcut kullanıcılar yararlanamıyo...avrupada olsa adamı ipe götürürler sırf bu yüzden ama burda nerdeeeetek kral telekomrekabet kurumu ve telekominikasyon kurumu diye, sadece isimden ibaret kurumlar var sadece..deli gibi maaşlar alıp...küs küs oturan nadide kurumlarımız

• Normal abonelere indirim yansımayacak yeni abone olan adam indirimli kullanacak,,,,,,Böyle saçmalık mı olur ya,,,,,,Telekom,anayasa mahkemesi-meclis zorla buraları bastıracaklar millete,,,,,sabır taşı değiliz ki kardeşim,,,
  • Boyle bi sacmalik olamaz, yeni tarifeler cok uygun ancak bu indirimlerin eski kullanicilara yansimamasi sacmalik...
  • Haftaya ya kampanya ya dahil ederler yada anında iptal ederim hattımı. Başka çare var mı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.