Şimdi Ara

ADSL YERİNE SKY-DSL!!! HEMDE 4MB SINIRSIZ 120 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telekomdan hepimiz şikayetçiyiz bende araştırdım biraz nası bi alternatif olabilir die ve sky-dsli gördüm. 4mb sınırsız 49 euro. ayrıca birde ek upload hattı istiyo onuda telekomun 1024 3gb ına 30 lira vererek yapınca yaklaşık 120 ytl ye 4mbit sınırsız internetimiz oluyo tek sorun uydu internetten faydalanmak için uydu kartı ve çanak lazım. ama 2mbit sınırsız almaya kalksak 249ytl vereceğimizi düşününce aklıma yattı telekoma vereceem parayı uyduya veririm kafam rahat olur dimi

• bu başlık 15günde bir açılıyor
    arkadaşım orda bir madde var dikkatini çektimi bilmiorum belirli bir download miktarından sonra kota uygulaması gibi bişi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: jxoch

bu başlık 15günde bir açılıyor
    arkadaşım orda bir madde var dikkatini çektimi bilmiorum belirli bir download miktarından sonra kota uygulaması gibi bişi var
    quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

o madde offline downloadla(o an uydudan geçen veri) ilgili bize dokunmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataydin

quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

o madde offline downloadla(o an uydudan geçen veri) ilgili bize dokunmuyo

Alıntıları Göster
    Öyle olsa bile ADSL ile aynı şey değil ki bu. Bu sadece sürekli download yapanlar için bir çözüm olabilir bana kalırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHaLaNX.

Öyle olsa bile ADSL ile aynı şey değil ki bu. Bu sadece sürekli download yapanlar için bir çözüm olabilir bana kalırsa.

Alıntıları Göster
    120ytl cok para internet kafe isletmiyoruz burda maksimum 50ytl yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

120ytl cok para internet kafe isletmiyoruz burda maksimum 50ytl yeter

Alıntıları Göster
    120 YTL Çok para.
  • Arkadaşım araştırdım diyorsun,hiç araştırma yapmadan sky-dsl'in sitesindeki çok azıcık bilgiyle buraya sınırsız internet var yazıyorsun.LÜTFEN tam araştırıp öyle gel.Telekomun terbiyesizce yaptığı oyunları yeterince çekiyoruz,bu yüzden milleti yanlış yönlendirme.Bu adamlarında yaptığı telekomdaki terbiyesizler gibi.Sitelerinde tam bir bilgi yok.Kota aşımı hakkında ne olacağı belirsiz.Tek açıklanan (açıklama bile değil aslında) Fair User Policy denen olay.Onuda ancak kendilerine telefon açarak öğrendim.İlk önce şunu söyleyim ev kullanıcılarına yönelik tüm tarifeleri kotalı.Fair user policy ise kotanızı aştıktan sonra havuza aktarılıyorsunuz.Havuza aktarılan tüm aboneler 1 tane bant genişliğini paylaşıyor.Yani internet cafedeki bilgisayarlar gibi.Yoğunlukta hızınız 5k ile 25 arasında oynuyor.Daha üstüne çıkmanıza izin verilmiyor.Eğer bu hızla download a devam edeceğim diyorsanız,tam olarak fiyatı bilmiyorum ama indirdiğiniz kadar belli bir ücret alınıyor.Sınırsız internet istiyorsanız ayda 300 Euro karşılığı Kurumsal tarifeye geçmeniz gerekiyor.Bu bilgileri sky-dsl i arayarak,uydu forumlarında sky-dsl i kullanan arkadaşların yorumlarından derledim.Herşey açık.Ayıca buradan Chip Dergisine de sözüm var.Sanki Sky-Dsl ile ortaklıkları varmışta aynı bu arkadaşın yaptığı gibi dergilerinde 4MB Sınırsız İnternet 120ytl diye haberi vermişler.Kota hakkında en ufak bir bilgi bile yok.Chip Dergisine yakışmadı!

• quote:

Orijinalden alıntı: scqo

Arkadaşım araştırdım diyorsun,hiç araştırma yapmadan sky-dsl'in sitesindeki çok azıcık bilgiyle buraya sınırsız internet var yazıyorsun.LÜTFEN tam araştırıp öyle gel.Telekomun terbiyesizce yaptığı oyunları yeterince çekiyoruz,bu yüzden milleti yanlış yönlendirme.Bu adamlarında yaptığı telekomdaki terbiyesizler gibi.Sitelerinde tam bir bilgi yok.Kota aşımı hakkında ne olacağı belirsiz.Tek açıklanan (açıklama bile değil aslında) Fair User Policy denen olay.Onuda ancak kendilerine telefon açarak öğrendim.İlk önce şunu söyleyim ev kullanıcılarına yönelik tüm tarifeleri kotalı.Fair user policy ise kotanızı aştıktan sonra havuza aktarılıyorsunuz.Havuza aktarılan tüm aboneler 1 tane bant genişliğini paylaşıyor.Yani internet cafedeki bilgisayarlar gibi.Yoğunlukta hızınız 5k ile 25 arasında oynuyor.Daha üstüne çıkmanıza izin verilmiyor.Eğer bu hızla download a devam edeceğim diyorsanız,tam olarak fiyatı bilmiyorum ama indirdiğiniz kadar belli bir ücret alınıyor.Sınırsız internet istiyorsanız ayda 300 Euro karşılığı Kurumsal tarifeye geçmeniz gerekiyor.Bu bilgileri sky-dsl i arayarak,uydu forumlarında sky-dsl i kullanan arkadaşların yorumlarından derledim.Herşey açık.Ayıca buradan Chip Dergisine de sözüm var.Sanki Sky-Dsl ile ortaklıkları varmışta aynı bu arkadaşın yaptığı gibi dergilerinde 4MB Sınırsız İnternet 120ytl diye haberi vermişler.Kota hakkında en ufak bir bilgi bile yok.Chip Dergisine yakışmadı!
    Evet o yazıyı ben de okudum. Sanki bu parayı verince 4 Mbit'lik normal bir bağlantı kullanacakmışız gibi anlatılmış. Uydu internetin dezavantajlarından ya da bu kota olayından bahsedilmemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHaLaNX.

Evet o yazıyı ben de okudum. Sanki bu parayı verince 4 Mbit'lik normal bir bağlantı kullanacakmışız gibi anlatılmış. Uydu internetin dezavantajlarından ya da bu kota olayından bahsedilmemiş.

Alıntıları Göster
    zaten millet işine geleni anlatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

zaten millet işine geleni anlatıyor

Alıntıları Göster
    bende chip dergisine bakarak açtım bu konuyu eğer dediğiniz gibiyse hem sizi boş yere meşgul ettim hemde chip dergisi bir abonesini kaybetti
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataydin

bende chip dergisine bakarak açtım bu konuyu eğer dediğiniz gibiyse hem sizi boş yere meşgul ettim hemde chip dergisi bir abonesini kaybetti

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: murataydin

Buyrun cenaze namazına...

• quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

quote:

Buyrun cenaze namazına...

Alıntıları Göster
    vay uyanıklar ya bunlarda iş ahlakı diye bişe kalmamış telekomdan daha beter edecekler adamı bende chıp dergisine güvenerek üye olmayı planlıyordum scqo arkadaşımıza bizleri bilgilendirdiği için teşekkür ederim

• WALLA BEN BIKTIM VERECEM 120 YTL LİNK VARMI KARDEŞ İKİ ÇANAK VAR BİRİ 90 LIK DİĞERİ 150 LİK BİRİNİ FEDA EDECEZ KARTIDA ALIRIZ TAMAM BU İŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULUSOY

WALLA BEN BIKTIM VERECEM 120 YTL LİNK VARMI KARDEŞ İKİ ÇANAK VAR BİRİ 90 LIK DİĞERİ 150 LİK BİRİNİ FEDA EDECEZ KARTIDA ALIRIZ TAMAM BU İŞ
    Allah belanı versin CHIP
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLL

Allah belanı versin CHIP

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dediği doğru sınırsız kota yok ama orda bir madde var görebildiyseniz A-B-C Klası die adamlar ne diyo orda öncelik C klas üylerindedir onlar download yaparken sizin hızınızı yerlerde süründürücez öle 3 kuruşa beş köfte vermeyiz bizim telekom neyimiz eksik.... vs

• quote:

Orijinalden alıntı: PLL

Allah belanı versin CHIP

Alıntıları Göster
    Bende chip dergisi alırım bunların yanlış yönlendirmesi tam bi terbiyesizlik .ben bile bi ara almayı düüşünmedim değil .o ibarenin olması beni düşündürdü ve bilgi almak için mail atmama rağmen cevapta yazılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULUSOY

WALLA BEN BIKTIM VERECEM 120 YTL LİNK VARMI KARDEŞ İKİ ÇANAK VAR BİRİ 90 LIK DİĞERİ 150 LİK BİRİNİ FEDA EDECEZ KARTIDA ALIRIZ TAMAM BU İŞ
    quote:

Orjinalden alıntı: ULUSOY

Scqo ARKADAŞIMIZ NE YAZMIŞ SİZ HALA NE DİYOSUNUZ?

Arkadaşım araştırdım diyorsun,hiç araştırma yapmadan sky-dsl'in sitesindeki çok azıcık bilgiyle buraya sınırsız internet var yazıyorsun.LÜTFEN tam araştırıp öyle gel.Telekomun terbiyesizce yaptığı oyunları yeterince çekiyoruz,bu yüzden milleti yanlış yönlendirme.Bu adamlarında yaptığı telekomdaki terbiyesizler gibi.Sitelerinde tam bir bilgi yok.Kota aşımı hakkında ne olacağı belirsiz.Tek açıklanan (açıklama bile değil aslında) Fair User Policy denen olay.Onuda ancak kendilerine telefon açarak öğrendim.İlk önce şunu söyleyim ev kullanıcılarına yönelik tüm tarifeleri kotalı.Fair user policy ise kotanızı aştıktan sonra havuza aktarılıyorsunuz.Havuza aktarılan tüm aboneler 1 tane bant genişliğini paylaşıyor.Yani internet cafedeki bilgisayarlar gibi.Yoğunlukta hızınız 5k ile 25 arasında oynuyor.Daha üstüne çıkmanıza izin verilmiyor.Eğer bu hızla download a devam edeceğim diyorsanız,tam olarak fiyatı bilmiyorum ama indirdiğiniz kadar belli bir ücret alınıyor.Sınırsız internet istiyorsanız ayda 300 Euro karşılığı Kurumsal tarifeye geçmeniz gerekiyor.Bu bilgileri sky-dsl i arayarak,uydu forumlarında sky-dsl i kullanan arkadaşların yorumlarından derledim.Herşey açık.Ayıca buradan Chip Dergisine de sözüm var.Sanki Sky-Dsl ile ortaklıkları varmışta aynı bu arkadaşın yaptığı gibi dergilerinde 4MB Sınırsız İnternet 120ytl diye haberi vermişler.Kota hakkında en ufak bir bilgi bile yok.Chip Dergisine yakışmadı!

• quote:

Orijinalden alıntı: impossible

quote:

Orjinalden alıntı: ULUSOY

Scqo ARKADAŞIMIZ NE YAZMIŞ SİZ HALA NE DİYOSUNUZ?

Alıntıları Göster
    Spam ve reklam yapmaktan başka bişi bilmez zaten CHIP dergisi. Ne sanıyordunuz?

• quote:

telekomdan hepimiz şikayetçiyiz bende araştırdım biraz nası bi alternatif olabilir die ve sky-dsli gördüm. 4mb sınırsız 49 euro. ayrıca birde ek upload hattı istiyo onuda telekomun 1024 3gb ına 30 lira vererek yapınca yaklaşık 120 ytl ye 4mbit sınırsız internetimiz oluyo tek sorun uydu internetten faydalanmak için uydu kartı ve çanak lazım. ama 2mbit sınırsız almaya kalksak 249ytl vereceğimizi düşününce aklıma yattı telekoma vereceem parayı uyduya veririm kafam rahat olur dimi

3 yıldan fazla oldu ss2 kullanalı ama hala modem özelliğini kullanmadım, ilerde daha da yaygınlaşacağına eminim iyi tercih

• quote:

Orijinalden alıntı: salatacı_remzi_usta

quote:

telekomdan hepimiz şikayetçiyiz bende araştırdım biraz nası bi alternatif olabilir die ve sky-dsli gördüm. 4mb sınırsız 49 euro. ayrıca birde ek upload hattı istiyo onuda telekomun 1024 3gb ına 30 lira vererek yapınca yaklaşık 120 ytl ye 4mbit sınırsız internetimiz oluyo tek sorun uydu internetten faydalanmak için uydu kartı ve çanak lazım. ama 2mbit sınırsız almaya kalksak 249ytl vereceğimizi düşününce aklıma yattı telekoma vereceem parayı uyduya veririm kafam rahat olur dimi

3 yıldan fazla oldu ss2 kullanalı ama hala modem özelliğini kullanmadım, ilerde daha da yaygınlaşacağına eminim iyi tercih
    ben 2 yıl önce uyduların internet bağlantılarını inceleyen bi yazı okumuştum, hangi dergi olduğunu hatırlamıyorum. orda da bahsedilmişti bu havuz olayından(ki sürekli dl yapınca o havuza 2-3 günde giriliyomuş), 4-8 mb gibi hızlara sınırsız bağlantı veren bazı uydular var diye hatırlıyorum ama fiyatlar hakkında hiçbir bilgim yok, aklımda bu kadarı kalmış.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.