Şimdi Ara

ADSL YERİNE SKY-DSL!!! HEMDE 4MB SINIRSIZ 120 YTL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkez uydu cok iyi zannediyor ama scqo arkadasımızın acıkladığı gibi ... Bilgi yok...
  • yaw donanimhaber varken chip ne gerek..

her ay 5 milyona fakır sevindirmek daha makbul
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

quote:

Orjinalden alıntı: murataydin

bende chip dergisine bakarak açtım bu konuyu eğer dediğiniz gibiyse hem sizi boş yere meşgul ettim hemde chip dergisi bir abonesini kaybetti

Buyrun cenaze namazına...

• internette gezmek için birazda upload paketleri lazım bunları da dial up tan karşılıyor yani dosya indiriken dial up ınız olması lazım
    e ne yapayım o zaman ben bunu? daha çok büyük şirketlerin işine yarar
    ayda 200 milyon telefon faturası veriirm diyorsanız alın tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexedemical -- 8 Mart 2007; 11:50:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murataydin

bende chip dergisine bakarak açtım bu konuyu eğer dediğiniz gibiyse hem sizi boş yere meşgul ettim hemde chip dergisi bir abonesini kaybetti

Chip dergisi neyi nezaman doğru düzgün yapıp yazdıki.. Okuyucuları kusura bakmasın ama ben chip e cahil dergisi olarak bakıyorum. bilgisayardan hiöç anlamayanların derginin kalınlığına aldanıp alacağı boş ötesi bi dergiden başka bişey değil. Sadece boş olsa iyi... Yapılan testler atmasyon ve yalan. Ayrıca verilen 1ton bilgide yalan yanlış şekil 1A da görüldüğü gibi.

Birde uydu hakkındaki düşüncelerim: Hiç tavsiye etmem...
    Pingler yüksektir.
    Bahsedildiği gibi çakalca bir kota yönetimi işletilmektedir tam anlamıyla sınırsız çok çok pahalıdır. Tam anlamıyla sınırsız alsanız bile 4mbit lik hız ancak ve ancak D/L yaparken işinize yarar. Pinglerin yüksek olması sebebiyle oyun oynanmaz, sesli video görüşmelerinde acayip lag (gecikmeler oluşturur), webde gezerkende 4mbit miş gibi hissettirmez. Bu nedenle tamamen sınırsız olsa bile; 120lira verip sınırsız 4mbit uydu kullanıcağıma, 140veririm ADSL sınırsız 2 mbit kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 8 Mart 2007; 13:17:28 >

• Hahah Chip'e niye bela okuyorsunuz? Eminim dergide, burda topici açan arkadaşın anlattığından daha net bilgiler vardır. Chip yapmaz öyle şey.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.