Bildirim
ADSL yi Desktop tan NOTEBOOK a bluetoothla paylastırma?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Baya hayal oldu hocam sanırsam..Kablosuz ağla bile paylaştırılamıyo access point olmadan bluetoothla baya zor gibi..SAygılar -
yok abi 1 sene önce falan yapıyodum ben.. hatta bi döküman war bununla ilgili :
http://www.geekzone.co.nz/content.asp?contentid=1285
biraz da bluetooth'ın yazılımından anlıyorsanız çok basit. -
Ben bir yıldır bu şekilde interneti paylaştırıyorum.Arkadaşın da dediği gibi... yazılımından anlıyorsunuz her markaya göre değişik olacağı için şu şekildedir diyemeyeceğim.Her bluetoothun network özelliği vardır.Kullanma klavuzundan bunu kolayca anlayabilirsiniz.bluetooth adaptörünü takınca bilgisayar bunu adeta bir eternet kartı gibi ağ bağdaştırıcısı olarak tanır.Kalanı küçük ev ağı kurulumu sihirbazını kullanarak istediğiniz şekilde internet bağlantısını laptop ve masaüstü PC arasında paylaştırmak.Çok basit bir işlem.Yaklaşık 10-15 metrelik bir alan içinde etkili oluyor ama.Eşim PC den internete girerken ben odanın öbür ucunda laptopumla interneti kullanabiliyorum.Hatta bu sayede ayrı IP lerimiz olduğu için aynı oda içindeki aynı interneti paylaşan iki bilgisayarla chat bile yapılabiliyor.(bu işin fantazisi tabii).Öyle karışık IP yaplandırmaları karışık işlemlerele falan hiç aklınızı bulandırmayın.Çok basit bir işlem.Cep telefonu ile bilgisayar arasında dosya yollamak kadar basit.Sadece ağ kurulum sihirbazı bir kaç dakika sürüyor.Bunu hem PC de hem laptopda yapmak gerekiyor.Zaten sihirbaz yapmanız gerekenleri size söylüyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ont cihazı
- internet bağlantısı yok yalnızca yerel ağa bağlı
- 25 mbps internet hızı nasıl
- netgsm ev interneti kullananlar
- fatura üst sınırı nedir
- cep magnet nedir
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- vodafone abone sayısı
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X