Şimdi Ara

ADSL yi Desktop tan NOTEBOOK a bluetoothla paylastırma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    acaba bir fantazi yapıp ADSL yi Desktop tan NOTEBOOK a bluetoothla paylastırma mümkünmüdür?
    madem telefona paylastırılabiliyor mantıken notebook a da paylastrılır?nası lyapabilirz?
    yoksa cok u hayal oldu?

• Baya hayal oldu hocam sanırsam..Kablosuz ağla bile paylaştırılamıyo access point olmadan bluetoothla baya zor gibi..SAygılar
  • yok abi 1 sene önce falan yapıyodum ben.. hatta bi döküman war bununla ilgili :
    http://www.geekzone.co.nz/content.asp?contentid=1285
    biraz da bluetooth'ın yazılımından anlıyorsanız çok basit.
  • Ben bir yıldır bu şekilde interneti paylaştırıyorum.Arkadaşın da dediği gibi... yazılımından anlıyorsunuz her markaya göre değişik olacağı için şu şekildedir diyemeyeceğim.Her bluetoothun network özelliği vardır.Kullanma klavuzundan bunu kolayca anlayabilirsiniz.bluetooth adaptörünü takınca bilgisayar bunu adeta bir eternet kartı gibi ağ bağdaştırıcısı olarak tanır.Kalanı küçük ev ağı kurulumu sihirbazını kullanarak istediğiniz şekilde internet bağlantısını laptop ve masaüstü PC arasında paylaştırmak.Çok basit bir işlem.Yaklaşık 10-15 metrelik bir alan içinde etkili oluyor ama.Eşim PC den internete girerken ben odanın öbür ucunda laptopumla interneti kullanabiliyorum.Hatta bu sayede ayrı IP lerimiz olduğu için aynı oda içindeki aynı interneti paylaşan iki bilgisayarla chat bile yapılabiliyor.(bu işin fantazisi tabii).Öyle karışık IP yaplandırmaları karışık işlemlerele falan hiç aklınızı bulandırmayın.Çok basit bir işlem.Cep telefonu ile bilgisayar arasında dosya yollamak kadar basit.Sadece ağ kurulum sihirbazı bir kaç dakika sürüyor.Bunu hem PC de hem laptopda yapmak gerekiyor.Zaten sihirbaz yapmanız gerekenleri size söylüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.