Şimdi Ara

Adsl+Zoomx4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün sabah adsl niz açıldı diye telekomden teleon ettiler.Tüm hazırlıklarımı yapmış zoomx4 modem almıştım.Ancak gelin görünki bağlanamadım.İşletim sistemim Win98, tek kullancıyım.ethernet üzerinden ve usb üzerinden sonuç olumsuz.modemle haberleşebiliyor ayarları yapabiliyorum.Sorum şu.
    1-Link ışığım sürekli yanıyor.Bu durumda adsl aktif miş doğrumu.
    2-Telekom ayarlarda bir hata yapabilirmi.
    3-Telekom böyle bir sorunda ilgileniyormu. Çok sağolunuz.

• 1-evet
    2-belki
    3-yeterli olamayabilir...

modemin yanında kitapçıkta yazılanları 98 için harfi harfine yap...
  • zoom webconsole da kullanici adini ve sifreni yazdinmi(telekom tarafindan verilen)? ondan kaynaklanabilir?
    saygilarimla...
  • 28 temmuzda adsl için sözleşme imzaladım ertesi günü link ışığım sürekli yanmaya başladı. bende gittim telekoma söledim sürekli yanıyo şifremi verin diye. o yanabilir fakat hattınız aktif olmamış dediler. bekledim 5 ağustos a kadar o gün aradılar hattınız aktif olmu diye.

modem zoom x4. yani burdan anlıyoruz ki link ışığı sürekli yanınca hat açık olmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

28 temmuzda adsl için sözleşme imzaladım ertesi günü link ışığım sürekli yanmaya başladı. bende gittim telekoma söledim sürekli yanıyo şifremi verin diye. o yanabilir fakat hattınız aktif olmamış dediler. bekledim 5 ağustos a kadar o gün aradılar hattınız aktif olmu diye.

modem zoom x4. yani burdan anlıyoruz ki link ışığı sürekli yanınca hat açık olmuyo

Ewet olabilir ama telefon etmişler. ben ce ayarlar da bir hata yapıyorsun Mesela protocol olarak hangisini seçtin (PPPoA VC_MuX PPPoE LLC)Ben de bu sorun olmuştu telekomu aradım söylediler sonra oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeN() -- 21 Ağustos 2004, 4:25:30 >

• Link isiginin surekli yanmasi hat var demek ama kullanamiyorsunda demek simdilik,sen bi kac gun daha bekle,eli kulagindadir,bu arada hayirli olsun
  • PPPoA VC-Mux seçilmelidir ...
  • Benim LINK ışığı salı günü sabit yanmaya başladı, 10 gün sonra yani cuma gününün gecesi hattım açıldı. Senin durumun da aynı benim gibi dostum. Sabır...
  • Herkese teşekkür ediyorum,yardımları için.Sorunum devam ediyor.Telekomla görüşmemde arızanın kendilerinden olabileceğini,pazartesi itibarı ile sorunla ilgileneceklerini söylediler.Bakalım artık ne zaman düzelir.Sevgilerimle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.