Şimdi Ara

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
7
Favori
37.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı saha dolabına mı bağlısınız? Demek ki yer yok mevcut switch'te, o yüzden yenisini ilave edecek olabilirler.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    yok oradaki saha dolabı 4 bina yanında evin önunde ayrı bir saha dolabı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_1638

quote:

Orijinalden alıntı: exileteam

BU BENİM İŞYERİNİN İNTERNETİ AMA EVİNKİ ÇOK BERBAT

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

BUDA EV

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

NOT: EVDEN İŞYERİNE GİDİNCE İŞYERİNDEN HİÇ EVE GİTMEK İSTEMİYORUM :)))

evet işyerinizde gerçek fiber var cunku evinizde ise adsl2+ teknolojisi mevcut yeni dolap koyana kadar türk telekom boyle bekliyceksin :D TElekoma gidip dilekçe ver

Airties 5650 ile nasil gercek fiber kullanilabiliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• faststyla94 kullanıcısına yanıt
    bu firma interneti turuncu fiberoptik kablo modemın arkasında kadar geliyor
  • Arkadaşlar hat değerlerime göre hiper internet paketi kullanabilir miyim? En fazla ne kadar hız alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techturch -- 21 Kasım 2013; 18:26:29 >
  • Hipernet 20Mpbs AKKli Kablolarda 20Ye Yakın Yama Var Değerler İyi Gibi Sanki Bilmiyorum Otoriteler Nedersiniz Bu Değerlerle İlgili?
  • Tip-7 Genişbant kabinden hizmet alıyorum.

• 20 Mbit paketim.

• kingo_disco kullanıcısına yanıt
    Saha dolabına uzak olmalısınız değerler biraz düşük sizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techturch

Arkadaşlar hat değerlerime göre hiper internet paketi kullanabilir miyim? En fazla ne kadar hız alabilirim?

hipernet destegi yok malesef orada ama ttneti arayip hipernet varmı diye bi sorgulatin derim saha dolabina uzak görünüyorsunuz bi 1,3 km

• quote:

Orijinalden alıntı: fışfış

Hipernet 20Mpbs AKKli Kablolarda 20Ye Yakın Yama Var Değerler İyi Gibi Sanki Bilmiyorum Otoriteler Nedersiniz Bu Değerlerle İlgili?

degerlerin oldukca saglikli fişfiş adini ekliyorm :d
  • Buda bnm simdiki degerlerim beyler.

• Evet saha dolabı uzak sayılır.Ama yinede tahakkuk edilen hızı alıyorum.
  • mert_1638 kullanıcısına yanıt
    Son hızı almışsınız zaten. Fazlası zarar.
  • degerlerim dahada iyiydi max hız 27 mbpsydi snr de iyiydi nedense düştü max hız 21 megabit oldu . snr normalde bnm 14 falan olmasi lazım 18 mbitte.
  • Sayιsal Abone Hattι Modu: ADSL2 DELT
    Sayιsal Abone Hattι : 17612 kbps / 911 kbps

noise margin upstream: 10 db
    output power downstream: 14 db
    attenuation upstream: 4 db

noise margin downstream: 9 db
    output power upstream: 11 db
    attenuation downstream: 0 db

Hat zayıflama değerleri süper fakat snr berbat durumda cat5 kabloda çözüm olamadı maalesef arıza kaydı bırakmaktan başka bir seçenek kalmıyor geriye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_1638

degerlerim dahada iyiydi max hız 27 mbpsydi snr de iyiydi nedense düştü max hız 21 megabit oldu . snr normalde bnm 14 falan olmasi lazım 18 mbitte.

yoğunluktan olabilir snr değişmesi. Apartmandaki kullanıcı sayısı da etkileyebilir bende öyle oluyodu komşu neti açınca benim snr 3-4 db oynuyodu. Böyle olması normal mi ki acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankastredeki baglantilar karmaşa içinde oldugu içn etkileniyor olabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuck_bass

Sayιsal Abone Hattι Modu: ADSL2 DELT
    Sayιsal Abone Hattι : 17612 kbps / 911 kbps

noise margin upstream: 10 db
    output power downstream: 14 db
    attenuation upstream: 4 db

noise margin downstream: 9 db
    output power upstream: 11 db
    attenuation downstream: 0 db

Hat zayıflama değerleri süper fakat snr berbat durumda cat5 kabloda çözüm olamadı maalesef arıza kaydı bırakmaktan başka bir seçenek kalmıyor geriye.

bn eskiden bakır kabloyla baglaniyordum yani nasil desem kutu eski bi dolaptı 18 mbps zor veriyordu snrmde 7 ydi nasi genişbant dolabina geçtiysek

snr birden 21 e yükseldi .
  • Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 8191 797
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 13268 1257
    SNR Sınırı (dB): 13.2 19.6
    Hat Zayıflaması(dB): 30.0 17.1
    Güç (dB): 19.3 12.1

Arkadaşlar Bu Hatları VDSL Destekler mi ? Yardım Olursanız Sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.