Şimdi Ara

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
7
Favori
37.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dbmaster

Benim değerlerim bunlar en yüksek kaç MBPS hız alabilirim arkadaslar...

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

86 mbps yazıyor ama 50 mbps lik paketi alabilrsiniz ama hattınızda birçeşit onarimlar yapmanız lazm
    35 i iyi kaldiriyor gibi gözüküyor.

• Az önce yaptığım test sonucuda bu.
     ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.
  • mert_1638 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim sağolun.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    TTnet daha demin düzelttiğini haber verdi bir deneme yaptım, yeni sonuç bu.

https://store.donanimhaber.com/50/bf/03/50bf03cdf2eb321ef2ad8e9e8e6ad2b4.jpg

Yardımınız için teşekkürler, ttnete kalsa 8mbit den fazlasını vermeyeceklerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyri -- 16 Temmuz 2014; 11:03:54 >

• Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 2 yıldır üst kat ile ortak net kullanıyoruz ttnet 8 mbps'e kadar sınırsız. modem onlarda onlar kablolu biz kablosuz bağlanıyoruz baştan beri sürekli problem yaşıyordum zaten hatta bi ara 0,03 mb hız bile aldığım oldu aradım kavga ettim artık hatta bu birkaç kez başıma geldi. En son dönemlerde yaşadığımız sorun da aynı anda 2-3 cihaz bağlanamıyor bağlandığı anda kablosuz kopuyor ya da internet gidiyor çok uğraştım firmware olsun kanal değiştirme falan olsun olmadı .(Modem: TP-Link TD854W1) En son ayırmaya karar verdik. Fiber veya hiper istiyorum anlamadığım birinci nokta şu: TT nin sitesinden baktığımda 30 mt ötemdeki binada yüksek hız var diyor benim binada yok diyor. ttnet ten bakıyorum o da bizim sokakta falan sadece adsl var diyor. Hat değerlerim berbattan öte bi şey :) bakayım eğer tanıdık birilerini bulabilirsek türk telekom dan devreye sokup bi şeyler yaptırmaya çalışacağım. Şu an net bağlatacağız dediğim gibi sanırım fiber yok. adsl var bir de soracağım şu olacak SOL mı yoksa ttnet mi ? hat değerleri:

Downstream Upstream
    Hlin Ölçeği 1305 0
    Loop Zayıflması(dB) 38.1 21.4
    Sinyal Zayıflaması(dB) 38.1 21.1
    SNR Marjı(dB) 6.4 13.0
    Erişilebilir Hız(Kbps) 10800 1081
    Çıkış Gücü(dBm) 19.3 12.2

• Değerler berbat evdeki kabloları kontrol edin snr çok kötü sol fiber varsa geç adsl olarak ttnetten farklı bir sağlayıcıya boşuna geçme gene aynı olacak.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Bina yaklaış 12-13 senelik olmazsa ankastreden eve cat6 çekebilirim anladığım kadarıyla fiber yok işte yazıda dediğim gibi yine de tam olarak bilmiyorum. ttnet mi diyorsun şimdi ?
  • Adsl ise ttnetle devam et boşuna değişim yapma değişen birtek şey fatura ve müşteri hizmetleri o kadar ankastrenin yanına in eline bir kablo ile dairene gelen kabloyu biliyorsan orada dene aynı çıkarsa dışardaki altyapıda sıkıntı var.
    Valla ttnet ile devam etmek gerekirse ben yine de özel internet alacağım çünkü geçen ay ayın 16 sında 120 gb indirilme yapılması sonucu akk ye girmiştik ki bunun en fazla 20 GB'ı benim düşün yani. Ankastredeki kabloyu bilmiyorum türk telekomu mı çağırmam gerek ya da bi dilekçe ile yeni saha dolabı talebinde bulunabilir miyim ? Altyapıda sıkıntı varsa da bunu yapmaları gerekmez mi ?
  • Yapmazlar tek kişi için saha dolabıda koymazlar eski tip saha dolabımı var bölgende ?
    Valla açıkçası saha dolabının nerde olduğunu bile bilmiyorum yani baya uzakta heralde çünkü evin etrafı baya açık ve hiçbir yerde görünmüyor. Binada 4-5 kişi falan internet kullanıyoruz. Min kaç kişi olması lazım dolabın değişmesi için ?
  • mahallece başvurman lazımda eğer cok şehir dışı gibi biryerdeysen koymazlar kafalarına esince koyarlar işlerine geldimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

TTnet daha demin düzelttiğini haber verdi bir deneme yaptım, yeni sonuç bu.

https://store.donanimhaber.com/50/bf/03/50bf03cdf2eb321ef2ad8e9e8e6ad2b4.jpg

Yardımınız için teşekkürler, ttnete kalsa 8mbit den fazlasını vermeyeceklerdi.

degerler cok iyi kopma yaşamazsınız umarım :) ama 50 mbps tarife iyi hoşta adil kullanım olmasi cok üzücü bir olay hayirli olsn

• mert_1638 kullanıcısına yanıt
    Akksiz 8 limitsizden gectom genelde aylik download 250gb civari oluyordu biraz dikkat etmek gerekecek. Evde 3 4 kisi her aksam kullaninca 8 cok yetersiz kaliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

Az önce yaptığım test sonucuda bu.

hız gayet iyi hayirli olsn :D darisi başimaaa 18 mbps ile 2 ayım kaldi 2 ay sonra vdsllllll :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Akksiz 8 limitsizden gectom genelde aylik download 250gb civari oluyordu biraz dikkat etmek gerekecek. Evde 3 4 kisi her aksam kullaninca 8 cok yetersiz kaliyordu.

şimdi artık süper bir keyf yapaiblrisniz ama izledgniz filmlere dikkat edin 720 p yada 480p izleyn :) hd izlememeye özen göstermeyin . arada kendisi otomatikle hd ye geçiyor dikkatli olun
    Hocam şehrin en çok merkezi olan yerlerinden biriyim mahallece başvurmak da biraz zor gibi türk telekomun sitesnden baktığımda aşağıdaki resimdede var 282. sokak ile 286. sokağın birleştiği köşe binada var fakat benim binada(işaretin üzerinde olduğu) yok gösteriyor anlamadım gitti.
  • Çekmemişlerdir malum seveler yarım işi saha dolabını binandaki ankastre kutusundaki numara ile öğrenebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgerger

Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 2 yıldır üst kat ile ortak net kullanıyoruz ttnet 8 mbps'e kadar sınırsız. modem onlarda onlar kablolu biz kablosuz bağlanıyoruz baştan beri sürekli problem yaşıyordum zaten hatta bi ara 0,03 mb hız bile aldığım oldu aradım kavga ettim artık hatta bu birkaç kez başıma geldi. En son dönemlerde yaşadığımız sorun da aynı anda 2-3 cihaz bağlanamıyor bağlandığı anda kablosuz kopuyor ya da internet gidiyor çok uğraştım firmware olsun kanal değiştirme falan olsun olmadı .(Modem: TP-Link TD854W1) En son ayırmaya karar verdik. Fiber veya hiper istiyorum anlamadığım birinci nokta şu: TT nin sitesinden baktığımda 30 mt ötemdeki binada yüksek hız var diyor benim binada yok diyor. ttnet ten bakıyorum o da bizim sokakta falan sadece adsl var diyor. Hat değerlerim berbattan öte bi şey :) bakayım eğer tanıdık birilerini bulabilirsek türk telekom dan devreye sokup bi şeyler yaptırmaya çalışacağım. Şu an net bağlatacağız dediğim gibi sanırım fiber yok. adsl var bir de soracağım şu olacak SOL mı yoksa ttnet mi ? hat değerleri:

Downstream Upstream
    Hlin Ölçeği 1305 0
    Loop Zayıflması(dB) 38.1 21.4
    Sinyal Zayıflaması(dB) 38.1 21.1
    SNR Marjı(dB) 6.4 13.0
    Erişilebilir Hız(Kbps) 10800 1081
    Çıkış Gücü(dBm) 19.3 12.2

Bence interneti ayirma ayni nete daha fazla para odersin.
    Oncelikle telekomu ara( sakin ortak kullaniyoz felan deme cezasi var) internetinin hizini 8 veya 6 ya sabilet (8 de daha az kopar. 6da kopma olmaz snr yi sinira cekmis oluruz.
    O lanet olasica modemden bendede var ısınırsa ozellikle internet dagitamiyor. Dinlendirmek gerekiyor pc ve tel aynı anda nete girdiginde isiniyor ve neti yavaslatiyor. Sana modem tavsiyem olucak istersen pm ye gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgerger

Hocam şehrin en çok merkezi olan yerlerinden biriyim mahallece başvurmak da biraz zor gibi türk telekomun sitesnden baktığımda aşağıdaki resimdede var 282. sokak ile 286. sokağın birleştiği köşe binada var fakat benim binada(işaretin üzerinde olduğu) yok gösteriyor anlamadım gitti.

türktelekom veya ttnet fiber nerede uygulamaları güncel olamayabiliyor en iyisi türk telekoma gidip
    yada santrala gidip güncel sekilde sorgulatmak..
    santrala gitmeniz daha iyi. orada sistemden direk bakip sana net bir bilgi veriyolar

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.