Şimdi Ara

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
7
Favori
37.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha once 1080p izliyordum hep ama netflix e gectigimden beri 720p ye gectim biraz daha dikkat edersem 200un altinda kalirim. Eskiden 350-400 gb gordugum oluyordu simdi en kotu 1 hafta 3mb olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Bizim buraya fiber getirceklerini soylediler sokaklara dosemiycez dediler ama bakir kablolariniz iyi 50 mbit ustu alirsiniz. Tamam dedik 20 mt ileriye yeni saha dolaplarindan kurdular 3 gun once gelmis kaldiriyorlar daha küçük bisey takicaklarmis bunu da sitenin birine takicaklarmis internet hizim suan 15 mbit kusurlerde surunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Bizim buraya fiber getirceklerini soylediler sokaklara dosemiycez dediler ama bakir kablolariniz iyi 50 mbit ustu alirsiniz. Tamam dedik 20 mt ileriye yeni saha dolaplarindan kurdular 3 gun once gelmis kaldiriyorlar daha küçük bisey takicaklarmis bunu da sitenin birine takicaklarmis internet hizim suan 15 mbit kusurlerde surunuyor.

T11 tkcaklar heralde :)

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Bence onu aldığına bile şükret kardeş benim hat değerlerini gördün ben şimdiye kadar 8 mbps bile görmedim hiçbir şekilde :D
  • Herkese yardımları için teşekkürler arkadaşlar ben işlem yaptıkça yine konuya yazarım :)
  • Ya o degilde sibirimi bozan zaten 55 mbit goruyorduk ama mh nin dedigine gore en fazla 35 mbit hiper alabiliyorduk simdi o da yok. O turuncu kablolari ilk gordugumde opesim gelmisti simdi etmedigim küfür yok. Halamlarin eviyle aramda 2 km var. orda sol ttnet le baya yarisiyor. 100 mbit sol sıfır sıkıntı kullaniyor

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Bana nispet mi yapıyorsun hocam
  • mert_1638 kullanıcısına yanıt
    Dün türknet'i aradım portlarda bir sorun var dedi adamda şaşırdırdı böyle bişey imkansız falan dedi. yeni değerlerim şöyle
    ----
    Türk telekoma gidip yeniden bi baktırıyım mı ? daha ıyı net alabılmek adına adam bu kadar olur dedi. AKK yi geçmişsiniz belkı ondan gelmıyor olabılır fazla hız dedi. TTnet kullanmıyorum o yuzden turk telekom servis sağlayıcınızı arayın falan derse. ?
     ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

• Az önce pederin bi tanıdığı vasıtasıyla türk telekom il müdürlüğünü gittik ve yanlış değilsem operasyon müdürü ile görüştük. Binamdan yaklaış 500 metre falan yukarda genişbant t-7 t-6 kabinleri var fakat bana verilemiyor. Adamın da dediği bizim fiberkent adında bir projemiz var. Onun için ödenek bekliyoruz dedi. Ödenek gelirse direk dolapları falan çekip her yere fiber vereceklermiş. Şu an mevcut bulunduğum hızda 8 mb adsl bağlattım modemi de kendim alacağım ne önerirsiniz arkadaşlar modem için vdsl olmasada olur sonuçta 1 seneye falan fiber gelmez dediler. Bir de evin tam yanından yukarda paylaştığım resimden de görebilirsiniz. 287.sokaktan yani parkın tam yanından SOL fiberoptik kablosu ve 282 ile 287.sokakların tam birleşim noktasında SUPERONLİNE F/O yazılı bir kapak var. Bakalım hadi hayırlısı artık SOL ne zaman verirse fiberi o zaman bağlanacağız sanırım. Emeği geçen yardım eden herkese teşekkürler.... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Korjan

Dün türknet'i aradım portlarda bir sorun var dedi adamda şaşırdırdı böyle bişey imkansız falan dedi. yeni değerlerim şöyle
    ----
    Türk telekoma gidip yeniden bi baktırıyım mı ? daha ıyı net alabılmek adına adam bu kadar olur dedi. AKK yi geçmişsiniz belkı ondan gelmıyor olabılır fazla hız dedi. TTnet kullanmıyorum o yuzden turk telekom servis sağlayıcınızı arayın falan derse. ?
     ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

akk ile alakasi yok dostum mesela ben 16 mbps kullanıyorm ama modemde 18 yaziyor akk ye girdimde
    hala orada 18 yazar ama internetten hız testi yaptımda 3mbps görürüm adil kulalnımla hiçbir alakasi yok

evet degerlerin hala kötü ve kopma aşasinda
    tamam dolaba ve santrala yakin gözüküyorsun ama snr marjin tam sınırda ve suanda kopmasi lazım o hattın
    sen bi türktelekomu ara port değişikligi talep et ve tekrardan buraya degerlerini at :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgerger

Az önce pederin bi tanıdığı vasıtasıyla türk telekom il müdürlüğünü gittik ve yanlış değilsem operasyon müdürü ile görüştük. Binamdan yaklaış 500 metre falan yukarda genişbant t-7 t-6 kabinleri var fakat bana verilemiyor. Adamın da dediği bizim fiberkent adında bir projemiz var. Onun için ödenek bekliyoruz dedi. Ödenek gelirse direk dolapları falan çekip her yere fiber vereceklermiş. Şu an mevcut bulunduğum hızda 8 mb adsl bağlattım modemi de kendim alacağım ne önerirsiniz arkadaşlar modem için vdsl olmasada olur sonuçta 1 seneye falan fiber gelmez dediler. Bir de evin tam yanından yukarda paylaştığım resimden de görebilirsiniz. 287.sokaktan yani parkın tam yanından SOL fiberoptik kablosu ve 282 ile 287.sokakların tam birleşim noktasında SUPERONLİNE F/O yazılı bir kapak var. Bakalım hadi hayırlısı artık SOL ne zaman verirse fiberi o zaman bağlanacağız sanırım. Emeği geçen yardım eden herkese teşekkürler.... :)

eyw kardesim bu işin peşinibirakma sürekli sor sordur trktelekoma dilekçe birak cevrendekilerde dilekçe biraksinlarki çödenek daha hızlı gelsin ve zaten altyapi 5 aya anca kurulur kurulacak testler yapilacak ayarlar yazilimlar yüklenecek hat döşenecek v.s

şimdi sen airties air 5650 modem al ve keyfini cikar sonucta modem 1 kere aliyrsun bu modem
    hem adsl hem vds hemde fiber destkeliyor hepsini destekliyor ben kullanıyorm ve cok memnunum modemden.

• izleyin şu 2 videoyu beyler :D
    umarım birkaç bilgi edinirsiniz 5-6ay once cekmişştimm :P

• ankastre kutudan gelen kablonun cat 6 olup olmadıgını nasıl anlarım
  • Ben sana tavsiyemi yazmistim. Ayrica fiber uyumluda. Fiber geldiginde modem degistirmene gerek yok

• Biliyorum hocam ama işte ben almadığım için benim yapabileceğim tek şey öneri vermek alacak olan peder o da yok diyor vdsl e gerek yok zaten seneye de taşıncaz şuanki evden o zaman bakarız diyor. Yine de sağol düşüncen için. Size soracağım iki modem var arkadaşlar aşağıdakilerden hangisini seçersiniz ?

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-dsl-n14u-300mbps-4port-torrentbulutvpndlna-adsl2-modem-router/productDetails.aspx?productId=bd501170&categoryId=3009801

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-td-w8970-300mbps-n-kablosuz-4-port-gigabit-3x5dbi-degistirebilir-antenli-2xusb-wps-ewan-adsl2-modem-router-ap/productDetails.aspx?productId=bd303176&categoryId=3009801

• Airties alırdım değerleri daha anlaşılır.tp-link güzelmiş
    Evin girişindeki kabloya modemi bağladım. Bu değerler nasıl?
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/62095/0b02e478-22dd-43fc-9ef9-140fb3bc1b8d.jpg

• exca E kullanıcısına yanıt
    Aynı dışaradaki altyapı sıkıntılı.
    Telekomda birkaç tanıdık var. Onları sıkıştırayım bakalım ne çıkacak.
    Yardımın içim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

ankastre kutudan gelen kablonun cat 6 olup olmadıgını nasıl anlarım

telefon prizini sökün ve asagidan gelen kablo 8 ucluyca demekki cat6 :D yada binanın elektirk
    ve hat tesisatini kuran kişiye yada yöneticiye sorun :D
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.