Şimdi Ara

ADÜ TIP'tan Forumun nabzına göre her sene sınavın zorluğu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2016 da forumdaydim, 2017 de forumdaydim. Şu an adü tıptayım.
    2016 da sınavdan sonra foruma girdigimde tüm basliklar sınavın kolay olduguyla ilgiliydi hatta inanmak istemiyordum. Troll falan diyordum ama forumda tum basliklar kolay olduguyla ilgili olunca sıralamalarda onceki senelere gore 2 katına cikmisti.
    2017 de foruma girdigimde sınavın zor oldugundan bahsediyordu herkes. Konu baslikları sürekli" sınav zordu,2015 ten daha zordu, cok zordu" gibi basliklar acilmisti. Sonuc gelince forum yine haklıydı. Sınav zormuş...
    BU SENEYE GELECEK OLURSAK forumda herkes sınavın kolay oldugundan ama yine forumda herkesin dedigi gibi yetistirilmeyen bir sinav olmus. Yani sen bak bu yaziyi okuyan sen meraklanma sen tek yetistiremedin, forum yetostiremedigine gore tum ogrenciler yetistiremedi.Şu an şartlar herkes icin aynı. Sınav kolay gibi gozukuyor ama bu soru tarzlari beklenmedik soru tarzlariydi.Sonuçta forum aglıyor beyler o yüzden moral bozmak yok...
    ŞU DAKIKADAN SONRA yapman gereken kesinlikle bugünkü sınavı unutup forumdan derhal ama derhal, bugün girmemek uzere cıkmak. Yarın icin kafa dagıtman gerek. Ne kendini strese sok ne de aileni. Onlara da yazık onlarada acı degerli kardesim. Sen stresli olmazsan onlarda rahat edecektir. Su dakikadan sonra telefonu birakip ailenle vakit gecir ve ya arkadaslarinla ya da tek basina ama sinavi dusunme. Sınav dedigim gibi senin tek yetismedi herkesin yetismemis. Arada troller gelecek inanma MORALINI TOPLA YARIN SON GUNve sonrasinda ozgursun. Moralin seni yonlendirecek temel unsur. Ailenide etkileyecek ve bu da yarina etki edecek unutma her öğrenci potansiyel bir ösym ögrencisidir. SEVIYORUM SIZLERI GENCLER😘😘

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keyeloisis -- 30 Haziran 2018; 14:31:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gençler bu abinizi dinleyin. terk edin forumu. daha sınav bitmedi, yarın parçalayacağınız bir sınav daha var. gidin kafanızı dinleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.