Şimdi Ara

TIP PERİFERDE DE TIPTIR MERKEZDE DE TIPTIR HİÇBİR FAEKI YOKTUR YKS ÖĞRENCİLERE BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
4
Favori
10.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes yok kafkas kötü yok oradan tıp çıkmaz diyorlar da sonuçta orda da proflar giriyor tus sınavına giriyorsunuz ya da doktor olabiliyorsun orda da kendini çok iyi geliştirebilirsiniz

Sonuçta herkes textbook ile kendini geliştiriyor hatta daha iyi de geliştireceğini inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 23 Ağustos 2019; 18:26:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayal dünyasında yaşamayın evet birler hatta diğerki daha iyi bile olabilir.

Şöyle düşün ikiside mezun olunca pratisyen oluyo sonuçta daha iyi okulda okuyan daha iyi yere atanmıyo.Dersen ki uzmanlık o da tusa bağlı bişi yani bireysel başarı.

Tıbbı okuduğun yerden çok asistanlığı yaptığın yer önemli
    Ankara Tıp: "Yatay geçişle seni alırım ancak rakiplerinden daha çok matematik, fizik çözmüş olman gerek"
    Çapa, Cerrahpaşa Tıp: "Yatay geçişle seni alırım ancak tıp bilginin çok iyi olması gerek"

Cerrahpaşaya 3.9 ortalama altı giremiyorken Ankaraya çok düşük puanlarla girenleri biliyorum sırf 3-4 matematik sorusu fazla çözdü diye. Ben girdiğim ilk senede sayısalda ilk bin yapmış biri olarak söylüyorum; sıralamalara bu kadar takılmayın. 100. olmuşsun tebrik ederim ama 10 bininci olandan üstün değilsin.
    Hocam insanlara karşı çok ön yargılısınız ve kabul etmelisiniz ki egonuz bir şekilde tavan yapmış.

Bir insanı tanımadan etmeden sınıflandırmak çok yanlış nereden biliyorsun onun hayatını bahsettiğin liselerine birçoğuna aile zoruyla giden adamlar var sen aile zorunu ne olarak görüyorsun ama aile zoru "oğluşum hadi git tamaam mı babacım" değil gerçekten "aile zoru" yani. bu adamlardan başarılı olanlar çıkıyor. işlerini çok iyi yapan insanlar çıkıyor. sen ülke yönetimine karşı olan kinini hiç tanımadığın insanlara kin kusarak çıkıyorsun. çomar olmayan bir insana çomar demek çomarlığın en alasıdır. gidip toplanma konusu açıp "koç en iyi" okuldur yazan birisiniz. egoistsiniz kabul edin çokta şey yapmayın yani kibrinizin içinde boğulmanız ümidiyle. yaptığınız derece çok iyi güzel ama bize ne. derece yapmış olmanız "kaliteli" insan olduğunuz anlamına gelmiyor.

kendinizi, sahip olduğunuz değerleri küçücük bir fırsatta övmeye çalışıyorsunuz. la olm forumda türkiye 6. sı var aktif olarak gezen bir kere böyle tartışıldı mı adamlar sen sana her bir şey diyene "qıskanıyorsunuz ama beniğğğğğ" diyip duruyorsun. he qıskanıyoruz sen en iyisin biz aptalız.

sen avkat olcan işletmeci olcan mühendis olcan her şey olacan ama sana tavsiyem mühendis ol insanlarla olan iletişimin çok kötü yok ama sen şimdi gerçek hayatta muhteşem birisindir ya tabii tabii yüzlerce insan tanıyorsundur böyle söylersin herkes seni sever aşık olur peşinde koşar sadece foruma girince böyle oluyorsun ama yanılıyorsun insanların gerçek yüzlerini gösterdiği yer burasıdır çünkü hepimiz birer "anonimiz" sen burada neysen gerçekte de o sun. ya gerçekte de rol yapıyorsun elbet biri bu kibrini yüzüne vuracak.

hyrlı işler.

edit: senin çomar dediğin insanları savundum diye ne onlarla aynı siyasi görüşü ne de aynı dini, fikri, zikri paylaştığımı göstermez. herkes senin gibi sadece insandığı değerlerin kölesi olmuyor başkasının değerlerine de saygı gösteren insanlarda var en iyisi benim demiyor herkes neyse ya

arkadaşına boş demende beni ilgilendirmez senin ne olduğundan da bana ne arkadaş ilişkinden de hayali gidip zengin avlamak olan birinden ne bekliyoruz zaten aq kısa yoldan parayı mı bulcan çen tm

foruma girip en çok parayı nerde kazanırım diye konu açan adamsın sonrada para kazanmıyalım mı ya diye saldıran adamsın la para kazan tamam da en iyi olacağın işi seç öyle kazan para her yerde var ben sana her meslek grubunda zengin olan adam söyleyeyim ama bunların hepsi işlerinde en iyi. herkes para için okuyup çalışıyor ama herkes zengin olabilecek kadar vizyonlu değildir. vizyon bilmem ne lisesi bitirilerek sahip olunan bir şey değil. "hayat görüşü, empati" yoksa insanda o insan da vizyon yoktur.

babam 2-3 yılda bir işi nedeniyle şehir değiştirdiği için belli bölgelerin birçok şehrini gördüm birçok insan tanıdım ama ben bile senin gibi ona çomar buna ağa şuna paşa diyemiyorum o kadar farklı insan var ki senin çomar diyeceğin kitlenin içinde bulunan ama senin gibi adamlara vizyon olarak taş çıkaracak anlatamam. birbirine çok zıt görüşlere sahip olunan şehirlerde zıt fikirlere sahip olunan şehirlerde bulundum. diyeceğim tek şey "çomar" her yerde çomar bunun batılısı da öyle doğulusu da öyle çomar her yerde çomar ikisi de çomarlık yapar ama ikiside birbirine çomar der.
  • tamam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gigied G kullanıcısına yanıt

• Kesinlikle haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence aynı değil. Örneğin ilk 100den 500den doktor olan çok insan var değil mi? Bu adamlar 20 binden doktor olanlarla veya 30-40 bindeki özeldekiyle bir olabilir mi? 35. olan arkadaşım var. 9. Sınıftan yks gününe kadar her gün çok çalıştı. Bir tane daha arkadaşım var liseye girdiğinden beri yatıyor. 12k yaptı bir tane tıbba gitti. Şimdi bu adamlar bir mi? Biri çalışma disiplinini sağlamış sorumluluk sahibi bir birey, öteki boş adam.

• sadece kars geliyordu onu da yazmadım,bence fark eder hocam
  • katılmıyorum dostum bildigim kadarıyla bazı tıplarda son 2 sene yoğun staj varken çok tus a odaklanamiyosun ama hacettepe vb bazilarinda ise son 2 senende çok yormuyorlar tusa daha iyi hazırlaniyrosun.buda senin akademik başarını etkileyen bir şey bence. bunlari okulnun tus başarı istatistiklerinden bakabilirsiniz. He ama tıp heryerde tıp istedigin bolumse heryerde okursun orası ayrı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 12k olan adama boş adam diyen gördü bu gözler demin

• QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Hayal dünyasında yaşamayın evet birler hatta diğerki daha iyi bile olabilir.

Şöyle düşün ikiside mezun olunca pratisyen oluyo sonuçta daha iyi okulda okuyan daha iyi yere atanmıyo.Dersen ki uzmanlık o da tusa bağlı bişi yani bireysel başarı.

Tıbbı okuduğun yerden çok asistanlığı yaptığın yer önemli

• karpuzçekirdegi kullanıcısına yanıt
    Hocam çapada son sene salmıyolar ama cerrahpaşada salıyolar ile bağlı bişi değil bu okula bağlı

• O zaman ilk 500 giren, ilk bin giren boşuna o kadar çalıştı diyorsunuz? 15-20 bin yapıp doğuda bir tıpa gidebilirdi ne o kadar kasmış
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 11 Mart 2021; 1:46:51 >
  • hocam kendi sebeplerimi yazmayacağım fakat bu sizin sadece üniden değil üni hayatından ne beklediğinize bağlı bence. şahsen geçen sene perifere gitmektense mezuna kalmıştım pişman da değilim... mezuna kalmama en çok destek çıkan da periferde okuyan ablamdır.

• Periferde ne demek ya sacma sacma hic alakasiz yerlerde terimleri kullanip deli ediyorsunuz insani

• padfoot96 kullanıcısına yanıt
    +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 0:3:52 >
  • Alexander Moltisanti kullanıcısına yanıt
    ,-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 21 Mart 2021; 13:55:21 >
  • DogusCay kullanıcısına yanıt
    Hangi terim kullanılabilir ki

• hasta çeşitliliği fazla, imkanları(kadavra, mikroskop vs) yeterli, eğitimini oturtmuş köklü bir üniversitede ve istediğim şehirde okuyacağım için benim açımdan değmiş olduğunu düşünüyorum, dediğim gibi pişman değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi padfoot96 -- 23 Ağustos 2019; 19:41:24 >
  • Kardeş bilmediğin konularda yorum yapma. İlk 1000 yapması garanti adamdı o 12k olan. Fakat hiç çalışmadığı için 12k yaptı. Boş adam benim gözümde ona da SÖYLÜYORUM her zaman. Sizin hayalleriniz olan dereceyi çalışmadan yapınca DOLU ADAM mı oluyor? Bu çocuk benim 6 senelik kardeşim neredeyse fakat tembel. Her şeye bir kulp bulma var bu forumda. Bu benim görüşüm lütfen bir daha alıntılama boşuna münakaşa yaşamayalım. Başarılar hayatta

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.