Şimdi Ara

TIP PERİFERDE DE TIPTIR MERKEZDE DE TIPTIR HİÇBİR FAEKI YOKTUR YKS ÖĞRENCİLERE BİLGİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
4
Favori
10.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ,-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 21 Mart 2021; 13:58:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten çok ortam adamı, extrovert bir kişiliğim yok ancak insan, çevre potansiyeli bakımından eksik kalır mıyım diye düşünüyorum hep. İnsan biriktirmek dezavantajlı olur mu, onu sorguluyorum yani. Ama çoğunlukla katılıyorum. İyi şehir ve bilinç elbette çok iyi olurdu ama iyi bilinç orta şehrin de o kadar eksik kalır yanı yok galiba meramımı bu şekilde söze dökmeye kalkarsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandobrass -- 25 Ağustos 2019; 10:26:2 >
  • Hocam şu mesajın alnı olsa öpsem ne güzel bir tespit

• quote:

Orijinalden alıntı: QualityDommage

Kardeş anlamadığım ne yazıyorsun? SBS 2013 Türkiye 102.siyim. 2018 yks SAYISAL Türkiye 9000.siyim ve 2019 yks eşitağırlık tr 108.siyim. İlk sene 9k yapan adam nasıl 20klıktan kötü? Sizin gibilerle konuştuğum için kendimden utanıyorum. Bomboş yorumlar.

Alıntıları Göster
    Ülkenin derece öğrencisi...

• Bandobrass kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öyle büyük farklar hatta büyük şehirde okumanın dezavantajı var diyebilirim ankara açısından tıp fakültesi şehrin tam merkezinde ulaşımı zor var orası çok fazla kalabalık boşa stres çekersin

En iyisi herkes evinin yekındaki tıpa giderse daha mantıklı diye düşünüyorum ama insanlar bilinçli tercih yapmayıp puana göre tercih yapmaya kalkıyorlar :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

Yok hocam öyle büyük farklar hatta büyük şehirde okumanın dezavantajı var diyebilirim ankara açısından tıp fakültesi şehrin tam merkezinde ulaşımı zor var orası çok fazla kalabalık boşa stres çekersin

En iyisi herkes evinin yekındaki tıpa giderse daha mantıklı diye düşünüyorum ama insanlar bilinçli tercih yapmayıp puana göre tercih yapmaya kalkıyorlar :(
    Bakacağız hocam, en azından okul vaktini boş değerlendirmemeye çalışacağım.

Teşekkür ettim yorumunuz için.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.